Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ialmopia Bet: Ταξίδι στο... άγνωστο

Ξεκινάει σήμερα το ταξίδι στο άγνωστο Γιουρόπα Λιγκ, με προορισμό Ν.Φερόε, Λουξεμβούργο, Μολδαβία, Ισλανδία, Ανδόρα και πάει λέγοντας..

1η στάση για μας το ντέρμπι των Σκανδιναβών, Βάασα (Φιλανδία) - Μπρομαποϊκάρνα (Σουηδία) με διαιτητή Νορβηγό..

Οι Φιλανδοί μετά απο 4 σερί ήττες στο πρωτάθλημα έσπασαν το ρόδι την Παρασκευή και τα χαμόγελα επέστρεψαν ενόψει Ευρώπης,απο την άλλη η 1η συμμετοχή της Μπρο στα σαλόνια ήρθε με τυχαίο τρόπο,σώθηκε την τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα αλλά χάρη στην 3η θέση που είχε στη κατηγορία fair play(οι 2 πρώτες πήραν εισητήριο για Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος) κατάφερε κάτι αναπάντεχο για τα στάνταρ της.Η περσινή πλήρης Μπρο θα ήταν φαβορί για διπλό,απο εκείνη την ομάδα ομως λείπουν σήμερα 5 βασικότατοι(Χανταντ-Χαμαρμπι,Δημητριάδης-στην ΑΙΚ,Έρικσον,Αλμπορνόζ και Πέτροβιτς) στα μειον για το διπλό και οι 5 σερί ήττες πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.Οι αποδόσεις πλέον είναι μοιρασμένες αλλά ακόμα και έτσι η Μπρο έχει τη φρεσκάδα και το ταλέντο να φύγει αήττητη απο το 'κρύο' και ουδέτερο γήπεδο που θ αγωνιστούν οι γηπεδούχοι,επιλογή μας το Χ με σκοράκι 1-1.

2η στάση το μακρινό και μαγευτικό Ρεϊκιαβίκ στο ματς Φραμ-Νομε Καλιου,με τους γηπεδούχους να δίνονται ως οριακό φαβορί.Σε κακή κατάσταση η Φραμ που πλέον όχι μόνο δεν διεκδικεί πρωταθλήματα αλλά βλέπει και την Ευρώπη απο μακριά,μόλις 2 νίκες σε 10 αγώνες και ο υποβιβασμός απέχει 2 βαθμούς.Απο την άλλη η Νομε δείχνει να ανεβαίνει,μόλις 3 ήττες σε 17 αγώνες και είναι ισόβαθμη στη 2η θέση με την περσινή πρωταθλήτρια Λεβάντια,σε αντίθεση με τους Ισλανδούς οι Εσθονοί έχουν στο ρόστερ τους παίκτες όπως ο Βραζιλιάνος Ροντρίγκες,ο Ιταλός φορ Κουιντιέρι και ο αφρικάνος Κιμπαλούλα.Σε απόδοσεις αουτσαϊντερ το διπλό αξίζει το ρίσκο και θα το στηρίξουμε.

Και γιανα κλείσουμε 3αδα επιλογών(μόνο 3αδες ζητάει ο οπαπ-για όσους δεν παίζουν διαδικτυακά) θα επιλέξουμε τον άσο της Ντιφερντάνζ απέναντι στους μπασκετμπολίστες της Ατλάντας,με την ομάδα απ το Λουξεμβούργο να έχει μόλις 3 ήττες στα 10 τελευταία εντός στην Ευρώπη(Παρι σεν ζερμεν Γκενκ και Ολυμπιακός Βολου) και 5 νίκες 2 ισοπαλίες.

Αρχικό Ταμείο : 1000

Tριάδα με ποντάρισμα 5 : Μπρο-3,40 (Χ) Νομε-2,50 (2) και Ντιφερνταζ-1,90 (1)

Μονό αποδεκτό με 20 : Νομε-1,44 (Χ2)

ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *