Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Αναγέννηση Γιαννιτσών

Ξεκίνησε με την "πρώτη", η προετοιμασία της Αναγέννησης Γιαννιτσών ενόψει του πρωταθλήματος της Γ´ Εθνικής όπου θα μετέχει την φετινή χρονιά.

Η πρώτη προπόνηση έγινε στο δημοτικό στάδιο της πόλης παρουσία περίπου 50 οπαδών που παραβρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου.

Η προετοιμασία ξεκίνησε με 17 ποδοσφαιριστές και αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να ολοκληρωθούν και άλλες μεταγραφές ώστε να κλείσει το ροστερ της ομάδος.

Η πρώτη προπόνηση, έγινε κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Βασίλη Ασλανίδη και του γυμναστή Μιχάλη Δαρδανελιώτη που θα είναι και φέτος στην ομάδα μετά από απουσία δύο ετών. Το πόστο του γενικού αρχηγού ανέλαβε ο Στέργιος Κιούρκας, ενώ παρόν ήταν και όλο το σχήμα της διοίκησης του ερασιτέχνη, παρουσία του προέδρου κ. Κώστα Σαββουλίδη που μίλησε στους παίκτες πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Το παρόν έδωσαν 17 ποδοσφαιριστές, όλοι τους νέες μεταγραφές καθώς από την περσινή ομάδα, δεν παρέμεινε κανείς.

Αυτοί είναι : Καραδήμος (Ολυμπιακό Γαλατάδων), Καρακάσογλου (Μύκονος), Κιόρτσης (Ελπίδα Έδεσσας), Ουζούνης (Ορφέας Ριζαρίου), Μπίνας (ΠΑΟΚ Γιαννιτσών.), Τσόρμπας (Ελπίδα Έδεσσας.), Μπάρμπας (Ακαδημία Αναγέννησης), Καπουσούζης (ΠΑΟΚ Γιαννιτσών), Μπάμπαλης (Νέα Πέλλα), Βερβερής (Δόξα Μελισσίου), Κοροσίδης (Νέα Πέλλα), Ξανθόπουλος(Πέλλα), Λυσίτσας (Αναγέννηση Γ), Ρίτε (Νέος Μυλότοπος), Λιτοβολής (Κοζάνη), Γκάρτσος (Ούμπιακός Γαλατάδων), Κόντος.


Ρεπορτάζ: Γιώργος Χατζηχρήστος www.matiespellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *