Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Περιοδεία του Σταύρου Θεοδωράκη στο νομό Πέλλας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

«Από το πρωί βλέπω ομορφιές» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης στους δημοσιογράφους του νομού Πέλλας που τον συνάντησαν στην Έδεσσα. «Αποφασίσαμε να αναδεικνύουμε και τα θετικά παραδείγματα αυτής της χώρας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Πέλλας που παράγει, εξάγει και συμβάλλει στην εθνική οικονομία».

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη, ο αρχηγός του Ποταμιού επισκέφτηκε τα Γιαννιτσά, τη Σκύδρα και την Έδεσσα. Άκουσε τους πολίτες, τους εργάτες στις τοπικές βιομηχανίες, επιχειρηματίες και παραγωγούς. «Υπάρχουν πολλά προβλήματα στον νομό, με κορυφαίο αυτό το του οδικού δικτύου. Ωστόσο, είναι εντυπωσιακό πόσα θετικά μπορεί να βγάλει τούτος ο τόπος».

Το απόγευμα, ο Σταύρος Θεοδωράκης παραβρέθηκε σε εκδήλωση για τους κερασοπαραγωγούς που διοργανώθηκε στα Βρυτά, 15 λεπτά από την Έδεσσα, στο ειδυλλιακό τοπίο που δημιουργεί η τεχνητή λίμνη. Εκεί, παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα μελέτης σε ποικιλία κερασιών από το Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενώ οι παραγωγοί άκουσαν τρόπους για τη μεταποίηση των κερασιών και την προστιθέμενη αξία που μπορούν να αποκτήσουν μέσω αυτής. Ακολούθησε διαδικασία ερωταπαντήσεων με το Σταύρο Θεοδωράκη.

Μαζί του ήταν τα μέλη από την Κεντρική Μακεδονία που συμμετέχουν στην Πανελλήνια Επιτροπή του Ποταμιού και τα μέλη της Συντονιστικής, Χριστίνα Ταχιάου και Τρύφωνας Τριανταφυλλίδης.






newsbeast.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *