Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Πρωταθλητής Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ο συντοπίτης μας Στέφανος Ε. Τζιβόπουλος από τους Προμάχους Αλμωπίας!


Το χρυσό μετάλλιο και το απόλυτο "Δέκα" πήρε χθές 31/7/2014 ο Στέφανος Ε. Τζιβόπουλος στο δυσκολότερο αγώνισμα του Αμερικανικού πρωταθλήματος καταδύσεων (grand masters diving) και στέφθηκε πρωταθλητής Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Ο Τζιβόπουλος έγινε ο πρώτος Έλληνας, που κερδίζει έξι συνεχόμενους τίτλους στο Αμερικάνικο open και τρεις συνεχόμενους Ευρωπαϊκούς τίτλους, φτάνοντας τη συλλογή του στα 14 χρυσά σε περίοδο δυο ετών.

 
Με τον υπερπρωταθλητή μας αγωνίζεται και ο Ηρακλής Σακκαλής και οι δυο μαζί θα λάβουν μέρος στον τελικό των συγχρονισμένων καταδύσεων, όπου είναι φαβορί για άλλο ένα μετάλλιο. Ο Σακκαλής βρίσκεται σε άριστη φόρμα και τερμάτισε τρίτος στο αγώνισμα grand master και πρώτος στο ατομικό ανδρών από τα 3 μέτρα. Μαζί τους βρίσκεται και η αθλήτρια Γεωργία Χατζηγεωργίου, που θα αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καναδά. Επίσης ο Στέφανος θα αγωνιστεί στο μικτό μαζί με την Αμερικάνα πρωταθλήτρια και αναμένεται κι από αυτό το αγώνισμα κάποια επιτυχημένη εμφάνιση.

Θαυμάσιο ξεκίνημα λοιπόν για τον Έλληνα αθλητή, του οποίου το βλέμμα είναι στραμμένο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διοργανώνεται στον Καναδά και ήδη το μάτι του "γυαλίζει".
 
*άρθρο από το τοπικό blog - promahi-nea.blogspot.gr
Μας έκανες υπερήφανους!




2 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *