Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Ταξίδι στον Πόντο ετοιμάζει η Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας - Δείτε το πρόγραμμα της εκδρομής

Η ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ


11 ΜΕΡΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ –ΠΟΝΤΟΣ ΑΠΟ 27/9/2014 -07/10/2014

ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ -ΑΤΑ ΠΑΖΑΡ- ΜΠΟΛΟΥ – ΣΑΜΣΟΥΝΤΑ – ΟΙΝΟΗ – ΦΑΤΣΑ –ΟΡΝΤΟΥ-ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΑ – ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ- ΟΥΖΟΥΝΓΚΙΟΛ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ –ΤΟΝΙΑ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΑΡΑΣΑΡΕ – ΖΑΡΑ- ΑΚ ΝΤΑΓ ΜΑΝΤΕΝ -ΣΕΒΑΣΤΕΙΑ- ΤΟΚΑΤΗ – ΑΜΑΣΕΙΑ – ΣΑΦΡΑΜΠΟΛΗ-ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

Δείτε το πρόγραμμα της εκδρομής…

1η ΜΕΡΑ 27/09/2014 ΣΑΒΒΑΤΟ (ΧΛΜ.890) ΑΡΙΔΑΙΑ – ΑΤΑ ΠΑΖΑΡ

Αναχώρηση από Αριδαία το πρωί του Σαββάτου στις 5.00π.μ. με στάσεις φθάνουμε στους Κήπους (Σύνορα Ελλάδας και Τουρκίας). Έλεγχος διαβατηρίων και στάση στα αφορολόγητα για ψώνια. Περνάμε τα τουρκικά σύνορα μέσω Κεσάνης και κάνουμε στάση για καφέ στην Ραιδεστό όπου μας περιμένει ο ξεναγός. Περνώντας από την περιοχή της Νικομήδειας φθάνουμε στο Ατά Παζάρ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο BALTURK 4*.Δείπνο με μουσική και χορό στο ξενοδοχείο.

2η ΜΕΡΑ 28/09/2014 ΚΥΡΙΑΚΗ (ΧΛΜ. 440) ΜΠΟΛΟΥ – ΣΑΜΣΟΥΝΤΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο αναχωρούμε από Aτά Παζάρ για Σαμσούντα στις 8.30π.μ., περνάμε από τη Γάβζα όπου θα επισκεφθούμε τα ιαματικά λουτρά της πόλης. Φθάνουμε στα παράλια του Εύξεινου Πόντου, στην Σαμσούντα ξεναγούμαστε στα καπνομάγαζα, την Ελληνική συνοικία και πηγαίνουμε στο ξενοδοχείο YAFEYA 4*. Δείπνο- Ελεύθερος χρόνος.

3η ΜΕΡΑ 29/09/2014 ΔΕΥΤΕΡΑ (ΧΛΜ. 209) ΣΑΜΣΟΥΝΤΑ – ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο, και ξεκινάμε το ταξίδι μας για την Κερασούντα στις 8.30π.μ., περνάμε από τα Θεμίσκυρα τη Χώρα των Αμαζόνων, την Οινόη, τη Φαδισάνη, το Ιασώνιο Άκρο όπου θα δούμε τον Ιερό Ναό του Αγ. Νικολάου, την Πουλαντζάκη, τα Κοτύωρα (Ορντού)-ξενάγηση στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου και την Ελληνική συνοικία της Ορντού, φθάνουμε στην Κερασούντα ξενάγηση στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου και την Ελληνική συνοικία της πόλης όπου θα δούμε σπίτια συμπολιτών μας (χαλάσματα από την οικία Πακαλίδη κ.α.) και το Φροντιστήριο .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο HOTEL NEW JASMIN 4*

Δείπνο με μουσική.

4η ΜΕΡΑ 30/09/2014 ΤΡΙΤΗ(ΧΛΜ.100) ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΑ – ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση από Κερασούντα για Τραπεζούντα στις 8.30π.μ.. Επίσκεψη στην Τόνια, περιοχή που ομιλείται μέχρι σήμερα η Ποντιακή διάλεκτος. Στάση στα Πλάτανα για γεύμα κατ΄ ιδίαν. Άφιξη στην Τραπεζούντα – Ξενάγηση στην πόλη. Περνώντας από το Φροντιστήριο φθάνουμε στο Ιερό Ναό της Αγ. Σοφίας με την Καταπληκτική αρχιτεκτονική, συνεχίζουμε με τον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσοκέφαλου την βίλα Καπαγιαννίδη, τον Ιερό Ναό του Πολιούχου της πόλης, Αγ. Ευγενίου. Επίσκεψη στον Ιερό Ναό Αγ.Άννας τον αρχαιότερο της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο AK SULAR - Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην Τραπεζούντα. Δείπνο στο ξενοδοχείο.

5η ΜΕΡΑ 01/10/2014 ΤΕΤΑΡΤΗ (ΧΛΜ.80) ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ (ΟΥΖΟΥΝΓΚΙΟΛ)

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για Ουζουνγκιόλ στις 8.30π.μ.που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.100μ. με λίμνες, πολλά νερά και μας θυμίζει Αλπικό Τοπίο. Στην περιοχή αυτή μιλούν την ποντιακή διάλεκτο. Ελεύθερος χρόνος- βόλτα και ψώνια. Γεύμα και γλέντι το μεσημέρι με γνωστούς κεμεντζετζήδες της περιοχής στο ξενοδοχείο INAN KARDESLER SPESIAL. Επιστροφή στην Τραπεζούντα .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο- δείπνο.

6η ΜΕΡΑ 02/10/2014 ΠΕΜΠΤΗ (ΧΛΜ.40) ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ (ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ)

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για ξενάγηση στις 8.30π.μ. Σήμερα θα επισκεφθούμε και θα προσκυνήσουμε ένα από τα αρχαιότερα και εντυπωσιακότερα μοναστήρια του ευρύτερου Ελληνικού κόσμου την Ιερά Μονή Παναγία Σουμελά. Γεύμα κατ’ ιδίαν (Με γλέντι) στους πρόποδες του όρους Μελά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος και βόλτα στην αγορά της Τραπεζούντας. Δείπνο στο ξενοδοχείο.

7η ΜΕΡΑ 03/10/2014 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(ΧΛΜ.515)ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση από Τραπεζούντα για Σεβάστεια στις 7.00π.μ., αφού διασχίσουμε το πέρασμα της Ζύγανας άφιξη στην Αργυρούπολη. Επίσκεψη στην παλιά πόλη-

ξενάγηση. Επόμενος σταθμός η πόλη Σεμπίν Καραχισάρ (Γαρασερέ ή Νικόπολη) και από εδώ αρχίζει η περιοχή του Απές. Στάση για φαγητό. Συνεχίζουμε και μέσω Ζάρας φθάνουμε στην Σεβάστεια. Επίσκεψη στον τόπο που μαρτύρησαν οι ’Αγιοι Τεσσαράκοντα Μάρτυρες. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο KOSK 4* Δείπνο και γλέντι..

8η ΜΕΡΑ 04/10/2014 ΣΑΒΒΑΤΟ (ΧΛΜ..310) ΣΕΒΑΣΤΕΙΑ – ΑΜΑΣΕΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε στις 8.30π.μ. για την πανέμορφη Αμάσεια περνάμε και ξεναγούμαστε στο Αγ Νταγ Μαντέμ, την Τοκάτη όπου κάνουμε στάση για καφέ και ξενάγηση φθάνουμε στην Πρωτεύουσα των Μιθριδατών την Αμάσεια. Ξενάγηση στην πόλη. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο (APPLE PALAS 4*)

9η ΜΕΡΑ 05/10/2014 ΚΥΡΙΑΚΗ(ΧΛΜ.350) ΑΜΑΣΕΙΑ – ΣΑΜΦΡΑΜΠΟΛΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο αναχωρούμε στις 8.30π.μ. για την Σαμφράμπολη, πόλη διατηρητέα από την UNESCO. Ξενάγηση στην πόλη, θα επισκεφθούμε τον Ιερό Ναό Αγ. Στεφάνου που δίπλα του σώζονται σπίτια Ελλήνων και μάλιστα συμπολιτών μας (οικεία Αρτόπουλου κ.α.). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ZALIFRE 4* το παλιό χάνι της πόλης που έχει ανακαινισθεί αλλά κρατάει το παλιό του στιλ. Ελεύθερος χρόνος για αγορά, βόλτα στα παλιά Ελληνικά σοκάκια. Δείπνο και μουσική στο ξενοδοχείο.

10η MΕΡΑ 06/10/2014 ΔΕΥΤΕΡΑ (ΧΛΜ.300) ΣΑΜΦΡΑΜΠΟΛΗ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση στις 8.30π.μ. και αφήνοντας πίσω μας τη γη του Πόντου δια μέσω Μερζιφούντος, Μπολού, Νικομήδειας και αφού διασχίσουμε τις περιοχές της Παφλαγονίας και Βιθυνίας φθάνουμε το μεσημέρι στην Πόλη. Επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, την Αγία Σοφία, τον Ιππόδρομο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ΜΙΝ 4*

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ το απόγευμα κρουαζιέρα στον Βόσπορο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην οδό του Πέραν.

11ηΜΕΡΑ 07/10 ΤΡΙΤΗ (ΧΛΜ.690).ΚΩΝ/ΠΟΛΗ-ΑΡΙΔΑΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση στις 8.30π.μ.Επίσκεψη στην κλειστή αγορά Καπαλί Τσαρσί με τα τέσσερις χιλιάδες μαγαζιά και αφού ολοκληρώσουμε τα ψώνια μας παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής στις 12.00 το μεσημέρι. Στάση στα Τουρκικά αφορολόγητα. Έλεγχος διαβατηρίων με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ φθάνουμε στην πόλη μας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Δέκα διανυκτερεύσεις στον Πόντο με πρωινό και δείπνο .

Αρχηγό – συνοδό του Γραφείου μας.Τις περιηγήσεις – ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα με τοπικό Ξεναγό.Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν του Γραφείου μας.

Δύο καλλιτέχνες (λύρα – νταούλι – τραγούδι) σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής .

Ασφάλεια αστικής ευθύνης .

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Εισόδους ΜουσείωνΕπιπλέον γεύματα, ποτά και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ

Τα Ντολμούζ για τις επισκέψεις στις Μονές και όπου χρειασθούν (Επισκέψεις στα ιδιαίτερα χωριά μας).Το πρόγραμμα και η σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει από τον αρχηγό και ξεναγό, εφόσον υπάρξει λόγος.Το πρόγραμμα εφαρμόζεται όπως έχει σε περίπτωση αργοποριών και καθυστερήσεων, λόγω επισκέψεων στα χωριά ή για άλλους λόγους θα μας βρίσκεται στο επόμενο ξενοδοχείο.

ΤΙΜΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 600 ΕΥΡΩ

ΠΛΗΡ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 6976769676 ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 6978945589

ALMOPIA TRAVEL: 23840-28320 ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΧΑΙΛΗ 5

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *