Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα 22/9 τα Ζώδια!

H ευτυχία δεν είναι κάτι που θα πρέπει να αναβάλεις για το μέλλον, αντίθετα πρέπει να την επιδιώκεις στο παρόν.Γενικά: Ερευνάς, μαθαίνεις και πράττεις και αυτό σου δίνει εν μέρει την αυτονομία σου. Στην πορεία θα δεις τι χρειάζεται να δώσεις και να πάρεις για να ξεμπερδέψεις ακόμα και από κάποια χρόνια νομικά θέματα, τα οποία πιθανόν να τα λύσεις μια και καλή με δικές σου πρωτοβουλίες και κινήσεις. Το θέμα της υγιεινής θα σε απασχολήσει πάρα πολύ και μπορεί να σε πιάσει όρεξη να κάνεις μια γενική απολύμανση στο σπίτι σου.
Ερωτικά: Σε διακατέχει ένα άγχος γιατί νιώθεις ότι ευθύνεσαι για κάποια απομάκρυνση. Προσπαθώντας να διορθώσεις ή να ξεχάσεις κάποιες αντιδράσεις από την άλλη πλευρά μπορεί να το ρίξεις στην πολύ δουλειά και να μην βρεις καθόλου χρόνο για να κάνεις τις επαφές σου. Ή ακόμα και μέσα σε σχέση να είσαι, θα βρεις με κάτι άλλο να ασχοληθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Ονειρεύεσαι πολλά πράγματα αλλά μερικές φορές απογοητεύεσαι, γιατί βλέπεις ότι αλλιώς είναι οι σκέψεις σου και αλλιώς όταν πρόκειται να βάλεις τα πράγματα σε πράξη.
Γενικά: Ευτυχώς που έχεις το κέφι και τη διάθεση και μέσα από εκεί ξεχνιέσαι και μπορείς να προχωράς σε πιο δημιουργικά θέματα. Η σχέση με τους γύρω σου πιθανόν σήμερα να αφορά ακόμα και θέματα προσφοράς και υπηρεσίας από την πλευρά σου. Αυτό όμως σ' ευχαριστεί, γιατί μπορείς και δίνεις ένα χέρι βοηθείας. Το θέμα ενός παιδιού θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα.
Ερωτικά: Ανανεώνεις τις δυνάμεις σου μέσα από αναζωογονητικές ενέσεις. Το να βγεις έξω μπορεί να μη σε νοιάζει και πολύ. Αυτό που θέλεις είναι να είσαι μαζί με το πρόσωπο που σ' ενδιαφέρει σε όλες τις τρέχουσες ανάγκες του. Αυτό θα σε γεμίσει και θα σου δώσει την σιγουριά ότι του είσαι αναγκαίος/α. Η επαφή με Ζυγό αποδεικνύεται δύσκολη γιατί είναι σα να μιλάτε άλλη γλώσσα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις υπεύθυνα να καθοδηγήσεις κάποια άλλα άτομα τα οποία μπορεί και να θέλουν να ρισκάρουν. Η γνώση και η γνώμη σου θα μετρήσουν, γιατί μπορείς και βλέπεις όλα αυτά που είναι να γίνουν σα μια εικόνα που ξεδιπλώνεται μπροστά σου. Μπορεί πάντως να βγάλεις κέρδος από κάποιες κινήσεις που θα κάνεις, κυρίως αν είσαι ελεύθερος/η επαγγελματίας.
Γενικά: Αναγνωρίζεις ότι αν δεν ολοκληρώσεις κάποιες δουλειές που έχεις ξεκινήσει, μετά θα πνιγείς από το άγχος και θα χρειαστείς πολύ περισσότερο χρόνο για να τις τελειώσεις. Κάποιες ιατρικές εξετάσεις που είναι να κάνεις καλό είναι να μην τις αναβάλεις. Σε δερματικά θέματα που ίσως προκύψουν καλό είναι να τηρήσεις τη θεραπεία μέχρι τέλους.
Ερωτικά: Επωμίζεσαι κατά κάποιο τρόπο βάρη του άλλου ατόμου, αλλά δεν είναι και πολύ εύκολο γιατί νιώθεις πίεση και πιθανόν να έχεις μεγάλο εκνευρισμό. Μην παραδίνεσαι, όσο, βέβαια, αντέχεις στα παιχνίδια του άλλου ατόμου.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές έχεις κάποιες ανησυχίες που μετατρέπονται σε δυσκολίες και ίσως να κολλάς υπερβολικά σε ασήμαντες λεπτομέρειες. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες τα νεύρα σου μπορεί να είναι ελαφρώς τεντωμένα.
Γενικά: Αναζητάς την τελειότητα σε ότι κάνεις. Για πράγματα που παλιά δε σε ενοχλούσαν, τώρα θα διαπιστώσεις ότι μπορεί να μην ανέχεσαι μύγα στο σπαθί σου και αυτό θα σου δώσει μια αντιδραστική συμπεριφορά, που όμως βλέπεις ότι τη χρειάζεσαι για να εμπιστευτείς τις επόμενες κινήσεις σου. Η ταξιδιωτική σου διάθεση θα είναι μεγαλύτερη από άλλες φορές.
Ερωτικά: Νιώθεις ότι θέλεις να κάνεις μια νέα γνωριμία και να ξεφύγεις από τα πολλά άγχη ή ακόμα και την ανασφάλεια. Αν επιμείνεις θα δικαιωθείς και κυρίως με έναν Ιχθύ που βρίσκεται ήδη κοντά σου. Με τον Παρθένο υπάρχει έλξη αλλά χρειάζεται να σταματήσεις να έχεις εγωισμό.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις κάποιες λεπτομερείς αναζητήσεις και μέσα από εκεί θα ξετρυπώσεις κάποια θέματα που αν δεν τα λύσεις μπορεί στην πορεία να σε κάψουν. Πιθανές παραλείψεις ή λάθη που έχουν γίνει σε περίοδο πίεσης, τώρα έχεις την ευκαιρία να τα δεις και να τα διορθώσεις.
Γενικά: Προσπαθείς να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις σου και γενικά όλη σου τη ζωή. Αρχή της εβδομάδος σήμερα και θέλεις οπωσδήποτε να την ξεκινήσεις από μια σταθερή βάση για να έχεις να ελπίζεις και να περιμένεις.
Ερωτικά: Η στάση σου απέναντι στο άτομο που είστε μαζί είναι γενικά πολύ θετική αυτό το διάστημα. Για αυτό δεν επαγρυπνείς τόσο όσο άλλες φορές, απλά προσπαθείς να προετοιμάσεις το έδαφος για κάποιες θετικές αλλαγές. Με τον Ιχθύ γίνονται αναγνωριστικές κινήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Η διάθεσή σου να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και γενικά οτιδήποτε σε βαραίνει, σε βγάζει από την ωραία και δημιουργική κατάσταση που μπορεί να ήσουν αλλά υπάρχουν και αυτά για να σε βάζουν να ζεις στο «εδώ και τώρα». Αν έχεις γενέθλια τις πρώτες ημέρες θα νιώσεις μια έξτρα δύναμη να σε σπρώχνει για να ξεκολλήσεις από κάποιες δυσκολίες που είχες. Όμως να φροντίσεις να μη σταματήσεις τη δράση σου από έλλειψη αποφασιστικότητας ή από λύπη προς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.
Γενικά: Έρχεσαι στα δικά σου τα νερά και αναγνωρίζεις ότι μπορείς να βρεις την προσωπική σου ρότα. Αλλά αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και με ένα βίαιο τρόπο. Ο λόγος είναι ότι δεν έχεις συνηθίσει την περιπέτεια ή και να φύγεις έξω από τα κουτάκια που έχεις δημιουργήσει μέσα στο μυαλό σου. Τα θέλεις όλα τακτοποιημένα και όταν δεν συμβαίνει αυτό χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια. Το πρόβλημα με ένα αμάξι μπορεί να σου βγει ξαφνικά.
Ερωτικά: Η θετική σου στάση θα βοηθήσει τις εκρηκτικές αντιδράσεις του Τοξότη και σίγουρα θα τα βρείτε συζητώντας περισσότερο και αναλύοντας αυτά που μπορεί να σας χωρίζουν. Πάντως το καλό είναι ότι εξοικειώνεσαι πλέον με σκέψεις που δεν στηρίζονται απαραίτητα στη λογική, επειδή χρειάζεσαι και το βίωμα για να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενθουσιάζεσαι με ένα πολύ διαφορετικό σχέδιο που έχεις να εκτελέσεις. Συγχρόνως βέβαια δεν είναι εύκολο να το τελειώσεις, γιατί θα χρειαστεί από την πλευρά σου να δηλώσεις ότι είσαι έτοιμος για δράση, πολύ πιο έντονη από αυτή που έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα.

Γενικά: Μπορεί να αγωνίζεσαι να βρεις ισορροπίες όπως πάντα, για αυτό θα εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια και σίγουρα θα κουραστείς ψυχικά. Μπορεί να μη θέλεις να βλέπεις κανέναν και να κλειστείς μέσα στο σπίτι σου. Πιθανόν ψυχοσωματικά προβλήματα να σε ταλαιπωρούν. Βάλε τη θετική σκέψη να δουλέψει για να σταματήσει να λειτουργεί η αυτόματη σκέψη σου.
Ερωτικά: Έχεις προβληματισμούς για το αν τελικά μπορείς να μείνεις με το συγκεκριμένο πρόσωπο ή όχι. Κυρίως αν είναι Παρθένος μπορεί να σε ταλαιπωρεί για κάποια πράγματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη υπόσταση. Αλλά εσύ, αν δεν τσιμπήσεις, θα τα πας πολύ καλά. Αν όμως το πάρεις πάνω σου θα έχεις θέματα. Από την άλλη με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο υπάρχουν καλύτερες προοπτικές, αλλά θα εξαρτηθεί από την δική σου διάθεση.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες μην πελαγώνεις και μη δημιουργείς φανταστικές εικόνες αποτυχίας. Πιθανόν να έχουν χαθεί για λίγο οι ελπίδες σου, αλλά χρειάζεται από μέσα σου να βρεις τρόπο να ανέβεις. Γιατί μερικές φορές τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που περιμένουμε.
Γενικά: Έχεις μπροστά σου κάποιες δουλειές και θα τις πετύχεις γιατί μπορείς να συντονιστείς πιο εύκολα με οτιδήποτε είναι αναγκαίο για να τελειώσεις. Σήμερα θα τακτοποιήσεις θέματα σπιτιού και αυτό θα σε ανακουφίσει.
Ερωτικά: Τα μηνύματα που παίρνεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι ότι ίσως να μοιραστείτε κάποιες εμπειρίες και κοινές δουλειές. Ο Παρθένος έχει τα φόντα να είναι μαζί σου. Πάντως καλό είναι να εμπιστευτείς και να ανοιχτείς γιατί μερικές φορές αυτό το κλείσιμο δεν σου ταιριάζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι ανησυχίες σου μπορεί να εκτονωθούν και να λυθούν πολύ πιο εύκολα από ότι άλλες ημέρες. Θα κάνεις καλούς συνδυασμούς και αν εργάζεσαι σε κοινωνικό πόστο θα βρεθείς μέσα σε κόσμο που θα σε βοηθήσουν να εκτελέσεις το σκοπό σου.
Γενικά: Προσγειώνεσαι αναγκαστικά από τις πολλές δουλειές που έχεις να κάνεις. Αλλά, επειδή κάτι καινούργιο έχει γεννηθεί μέσα σου, σίγουρα δε φοβάσαι γιατί νιώθεις ότι όσα εμπόδια και να υπάρχουν εσύ θα τα ξεπεράσεις.
Ερωτικά: Η σχέση με Δίδυμο ή Παρθένο θα περάσει από κρίση γιατί θα συζητάς σε άλλη βάση εσύ και άλλη το άλλο πρόσωπο. Γι' αυτό θα χρειαστεί από την πλευρά σου μια μεγαλύτερη κατανόηση αλλά και εξυπνάδα με ελιγμό. Μην τα ψειρίζεις πάντως όλα γιατί δεν θα τελειώσεις ποτέ από τις αρνητικές αντιδράσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα χρειαστεί να κάνεις υποχωρήσεις οι οποίες δεν θα είναι και τόσο εύκολες από την πλευρά σου. Μην τραβάς όμως το σκοινί γιατί δεν θα μπορέσεις να ξεμπερδέψεις εύκολα. κυρίως με τον Ιχθύ που μπορεί να γίνουν παρεξηγήσεις.
Γενικά: Αντιδράς θετικά γιατί βλέπεις ότι μπορείς να κερδίσεις αυτά που είχες υπολογίσει. Το θέμα μ' ένα ακίνητο μπορεί να κλείσει και μάλιστα χωρίς να σε έχει παιδέψει πάρα πολύ. Μη φοβάσαι για την καλή σου τύχη. Μπορεί να γίνουν και θαύματα.
Ερωτικά: Ο Ιχθύς έχει πολλά συναισθήματα να σου δώσει και αν τον εμπιστευτείς, θα διαπιστώσεις ότι μπορεί να σε καλύψει και σε άλλα επίπεδα, τα οποία εσύ επιζητάς. Η σχέση με τον Καρκίνο σε προτρέπει να μείνετε μαζί, αρκεί να μη δεσμευτείτε προς το παρόν με υποσχέσεις που δεν μπορούν να εκπληρωθούν.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ένα συγκεκριμένο πλάνο πάνω στο οποίο μπορείς να δουλέψεις και να συνθέσεις ακόμα και δικά σου πράγματα. Εκεί που δυσκολεύεσαι είναι οι συνεργασίες γιατί θεωρείς ότι εσύ δουλεύεις περισσότερο από όλους.
Γενικά: Χρειάζεσαι εξειδίκευση σε συγκεκριμένα θέματα και αυτό μπορεί να σε δυσκολέψει γιατί δεν σου αρέσει να ασχολείσαι και πάρα πολύ με λεπτομέρειες, επειδή νιώθεις ότι χάνεις την έμπνευσή σου. Πάντως, όταν νιώθεις πίεση και στρες καλύτερα να κάνεις αποχή από το βαρύ ή λιπαρό φαγητό για να μπορείς να αναζωογονείσαι.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Ιχθύ μπορεί να σε κουράζει γιατί είναι κάπου χαμένος στο δικό του κόσμο κι εσύ θέλεις επικοινωνία. Αυτό βέβαια σε κάνει να τον κρίνεις αυστηρά και κυρίως να απομονώνεσαι. Με τον Τοξότη μπορεί να υπάρξουν διαφορές στο τρόπο διασκέδασης ή εκτόνωσης, αλλά με τον Καρκίνο επειδή θα σε δει κάπως πιο διαθέσιμο, θα είσαστε μια χαρά.
Οικονομικά & Καριέρα: Για να βγάλεις λεφτά και να σε υπολογίσουν οι άλλοι χρειάζεται να δείχνεις ότι πατάς στα πόδια σου και δίνεις μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες. Η ιδανική δουλειά για σένα θα ήταν να ήσουν κάπου και έδινες κατευθύνσεις, κυρίως μέσα σε μια ομάδα.
Γενικά: Προσπαθείς να έχεις μια πλήρη εικόνα των άλλων ατόμων που είστε μαζί, για αυτό θα δείξεις ότι πάς κοντά τους και μάλιστα με διάθεση βοηθητική. Μπορεί βέβαια να τους επικρίνεις κάπως αυστηρά ή ακόμα και να διαχειρίζεσαι πολύ δυναμικά τις υποθέσεις τους. Κυρίως αν πρόκειται για νομική υπόθεση ή άλλη που έχει να κάνει με συγγενική διαμάχη.
Ερωτικά: Θέλεις να δείξεις ότι έχεις συντροφικό πνεύμα και αυτό σίγουρα σε βάζει σε μια μεγάλη δοκιμασία γιατί βγαίνεις έξω από τα νερά σου. Μπορεί να καθρεπτίζεις στο άλλο πρόσωπο τις βαθιές σου ιδέες ή αντιθέσεις και να νομίζεις ότι είναι δικές του. Λίγη αυτογνωσία θα βοηθήσει να καταλάβεις τις διαθέσεις σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η παρουσία σου είναι πολύ δυναμική και σίγουρα πολύ εκφραστική. Για αυτό θα δεχτείς με ευκολία να μπεις στη θέση κάποιου άλλου και με αυτόν τον τρόπο θα γίνεις περισσότερο της πράξης και του ρεαλισμού. Πάντως η μαχητικότητα που θα δείξεις θα σου δώσει την ευκαιρία να ανοίξεις κάποιες πόρτες πολύ πιο εύκολα από παλιά.Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *