Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Σύλλογος Φίλων Ζώων Αριδαίας: "Σας ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκριση σας!"

Σας ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκριση σας! 
 
Η υποστίρηξη σας είναι πολύτιμη! Συγκεντρώνουμε σιγά σιγά αντικείμενα για το φιλοζωικό bazzar μας και τροφές για να ταίζουμε τους φίλους μας. Να ευχαριστήσουμε και όλους όσους μας ενισχύουν οικονομικά και ιδιαίτερα την κ. @Maria Ormani για την προσφορά της στον σύλλογο μας.

2 comments:

  1. πάντως είναι άδικο για την εμπορική και τουριστική εικονα της πόλης να περιφέρονται άρρωστα αδέσποτα γιατί δυστυχώς κάποιοι αποφάσισαν ότι αυτή θα είναι η εικόνα της πόλης μέχρι να πεθάνουν αυτά τα αδέσποτα.Δηλαδή για ποιό λόγο ισότητας τότε δεν γεμίζουμε την πόλη και με άλλα ελεύθερα ζώα? να το κάνουμε έστω ζούγκλα επίσημα να μην ελπίζουμε σε τίποτε καλύτερο.Μια απλή πολίτης που δυστυχώς η υπομονή μου τελείωσε και έγραψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η φύση λέει να συνυπάρχουμε!!!μαζί με τα ζώα τα ερπετά τα πουλιά και τα πάντα!!εσύ τι κάνεις για τα αδέσποτα;κατείγγειλες ποτέ κανένα που αμολάει τα άρρωστά του κατοικίδια;πήρες τηλέφωνο στην Αστυνομία όταν είδες κάποιον να πετάει τα μικρά νεογέννητα επειδή δεν μπορεί να στειρώσει τις θυληκές του;αν τελιωσε η υπομονή σου κάνε κάτι...και η δική μας τελίωσε!

      Διαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *