Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ για εκπαιδευτικούς σε Αριδαία, Έδεσσα, Σκύδρα και Γιαννιτσά

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης, δια του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, πρόκειται να υλοποιήσει ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο επιμόρφωσης εκπαιδευτικών με θέμα «Σύνδεση σχολείου - οικογένειας, διάρκειας 50 ωρών. 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, οι οποίοι διαπιστώνουν την ανάγκη να εμπλουτίσουν τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις τους και να εμβαθύνουν σε θέματα διαπαιδαγώγησης και διαχείρισης δυσκολιών στην καθημερινή σχολική πρακτική. 

Οι ομάδες τίθενται σε λειτουργία άμεσα, με την συμμετοχή 16 - 18 ατόμων και θα ολοκληρωθούν με τη λήξη του χειμερινού εξαμήνου, τον Δεκέμβριο του 2014. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται, σε εβδομαδιαία βάση, απογευματινές ώρες, σε σχολεία και άλλες δομές του Νομού και οι εκπαιδευόμενοι που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα θα λάβουν πιστοποιητικό επιμόρφωσης. 

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Σχολές Γονέων ΑΠ7, ΑΠ8 και ΑΠ9» και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να επικοινωνήσουν με την Υπεύθυνη της Σχολής Γονέων Ν. Πέλλας, Ψυχολόγο, Μπατζάκα Κωνσταντίνα στο τηλέφωνο 6973827246, καθημερινά από τις 10:00 - 14:00. Η διαδικασία συλλογής των αιτήσεων και οργάνωσης των τμημάτων θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του Σεπτέμβρη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι ομάδες θα διαμορφωθούν ανάλογα με τη βαθμίδα εκπαίδευσης των συμμετεχόντων (νηπιαγωγοί, δάσκαλοι, καθηγητές).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *