Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Η «Γωνιά Γαστρονομίας» ανοίγει τις πύλες της για δεύτερη χρονιά φέτος στην 79η ΔΕΘ

Η «Γωνιά Γαστρονομίας» ανοίγει τις πύλες της για δεύτερη χρονιά φέτος στην 79η ΔΕΘ και σας περιμένει στο περίπτερο 7 για να σας ταξιδέψει για εννέα μέρες σε γεύσεις και αρώματα από κάθε γωνιά του τόπου μας, αλλά και ακόμα πιο μακριά!


Ελάτε να δείτε και να δοκιμάσετε νέα προϊόντα, παραδοσιακές και gourmet γεύσεις από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε μια μοναδική γιορτή γαστρονομίας.

Η φετινή διοργάνωση υποδέχεται τους επισκέπτες της με πολλά events και εκπλήξεις όπως μαγειρικές εκδηλώσεις και μοναδικές βραδιές cocktail! Συγκεκριμένα, καταξιωμένοι σεφ μαγειρεύουν καθημερινά από τις 19.00 έως 22.00και παρουσιάζουν πιάτα και νοστιμιές με δυνατότητα γευστικής δοκιμής. Παράλληλα, έμπειροι barmen από την ομάδα “Inspirational Bartending Crew” θα δημιουργήσουν και θα κεράσουν το κοινό μοναδικά cocktails το Σάββατο 9/9 και το

Σάββατο 13/9 από τις από τις 19.00 έως 22.00.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Σάββατο 6/9 Ταξιδεύοντας με την κουζίνα

Κυριακή 7/9 Η κουζίνα της Πελοποννήσου

Δευτέρα 8/9 Αρώματα και γεύσεις Χαλκιδικής

Τρίτη 9/9 Η Θεσσαλονίκη στο πιάτο σας

Τετάρτη 10/9 Σιρόπι και κανέλα με ανατολίτικα γλυκά

Πέμπτη 11/9 Βουβαλινές νοστιμιές

Παρασκευή 12/9 Κρητικές λιχουδιές με σαλιγκάρια

Σάββατο 13/9 Μακεδονική Γη - Πέλλα... στο πιάτο σας

Κυριακή 14/9 Φλωρινιώτικες νοστιμιές

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *