Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Τους περνάει από... κόσκινο ο Ρανιέρι

Στα πρόσωπα για την πρώτη αποστολή της Εθνικής καταλήγει ο ιταλός τεχνικός


Ένα δίλημμα έχει ο Κλαούντιο Ρανιέρι για την ενδεκάδα της Εθνικής στο παιχνίδι με τη Ρουμανία. Ο Ιταλός τεχνικός και την Παρασκευή δοκίμασε την ίδια σύνθεση με αυτή που επέλεξε την προηγούμενη.

Στην προπόνηση της Εθνικής, που πραγματοποιήθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός έδειξε να καταλήγει στους κατάλληλους κυρίως για την μεσοεπιθετική γραμμή, καθώς όπως φαίνεται η άμυνα της «γαλανόλευκης» έχει κλειδώσει.

Το θέμα ωστόσο είναι σε ποιες θα θέσεις θα χρησιμοποιηθούν οι Χριστοδουλόπουλος και Κονέ.

Το σχήμα δείχνει πως θα είναι 4-3-3, με τους Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια Μανωλά - Παπασταθόπουλο αμυντικό δίδυμο και Χολέμπας (αριστερά) και Τοροσίδη (δεξιά) στα άκρα. Στον άξονα Ταχτσίδης και Σάμαρης δείχνουν να είναι οι σίγουροι ενώ, Κονέ και Χριστοδουλόπουλος παίζουν για τις θέσεις του αριστερού μέσου και του αριστερού εξτρέμ. Στο δεξί άκρο της επίθεσης φαίνεται πως θα είναι Δεξιά Σαλπιγγίδης, κορυφή Μήτρογλου. Στο πάγκο φαίνεται πως θα είναι ο Γιώργος Σαμαράς αφού στην δοκιμή, που ήταν η ίδια με αυτή την Πέμπτης, δεν χρησιμοποιήθηκε.

Το καλό για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι πως για ακόμη μία ημέρα άπαντες προπονήθηκαν κανονικά και είναι απόλυτα έτοιμοι για το κυριακάτικο ματς, που θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο στο Φάληρο λόγω τιμωρίας.

Μέχρι το ματς, απομένουν πλέον δύο προπονήσεις, η πρώτη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και η δεύτερη και τελευταία σε χαλαρούς ρυθμούς το πρωί της Κυριακής (10.00 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά).
 


Πηγή: sport-fm.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *