Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Επίσημο Το νέο Moto G

Το success story της Motorola ακούει στο όνομα Moto G και είναι το smartphone με τις μεγαλύτερες
πωλήσεις στην ιστορία της Motorola, βάζοντας την εταιρία ξανά στο προσκήνιο της κινητής τηλεφωνίας, διαθέτοντας ένα εκατομμύριο συσκευές μέσα στους πρώτους 5 μήνες από την κυκλοφορία του, εξαπλώνοντας το δίκτυο πωλήσεων της Motorola από 10 χώρες σε 50.

Η Motorola συνεχίζει να διαψεύδει τις φήμες των ονομασιών των μοντέλων της και αντί για το αναμενόμενο Moto G2, παρουσίασε το “the new Moto G”. Οι αλλαγές στο νέο Moto G (2014) εντοπίζονται στην οθόνη, η οποία μεγαλώνει από τις 4.5 ίντσες στις 5 ίντσες κρατώντας την ίδια ανάλυση 1280x720, ρίχνοντας έτσι τα ppi από 329 στα 294. Η κάμερα έχει υποστεί αναβάθμιση από τα 5MP (f2.4) στα 8MP (f2.0) ενώ η selfie κάμερα από τα 1.3MP στα 2MP. Τα μπροστινά ηχεία είναι πλέον stereo και οι επιλογές του αποθηκευτικού χώρου είναι στα 8GB και 16GB, ενώ υπάρχει υποδοχή κάρτας microSD έως και 32GB. Ο επεξεργαστής παραμένει ο ίδιος τετραπύρηνος Snapdragon 400 στα 1.2GHz με Adreno 305 GPU. Δυστυχώς όπως και στο πρώτο Moto G, δεν υπάρχει υποστήριξη 4Gδικτύων. Ίσως να κυκλοφορήσει νέα έκδοση αργότερα, όπως έκανε με το Moto G 4G, αλλά το Moto G(2014) θα υποστηρίζει dual-SIM. Είναι διαθέσιμο από σήμερα στην παγκόσμια αγορά με τιμή που θα κυμαίνεται στα €185.


http://www.unboxholics.com/news/tech/episimo-to-neo-moto-g-2014

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *