Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

"Να μπουν όλα τα παιδιά σε παιδικούς σταθμούς ώστε να μη μείνουν οι μητέρες άνεργες"


Maria Kioultzopoulou, για το ialmopia.gr





Μετά την δημοσίευση των οριστικών αποτελεσμάτων στις 31/08/2014 ωφελούμενων και μη παιδιών θέλουμε να δηλώσουμε την ένσταση μας ως προς αυτά.

 Δηλώσατε ότι υπάρχουν χρήματα για να καλυφθεί το σύνολο των προσφερόμενων θέσεων, δηλαδή για 89642 θέσεις. Βάσει των αποτελεσμάτων καλύπτονται μόνο 74912 θέσεις, όταν οι έγκυρες αιτήσεις παιδιών είναι 97629. 14730 θέσεις έμειναν κενές καθώς δεν επιλέχθηκαν από τις μητέρες, ενώ παράλληλα σχεδόν 23000 παιδιά είναι εκτός παιδικών σταθμών. Επομένως τα χρήματα που αντιστοιχούν στις κενές θέσεις μένουν αδιάθετα.

 Για τους παραπάνω λόγους ζητάμε:

* Άρση του περιορισμού του ποσοστού 70% και δυνατότητα αύξησης των θέσεων των σταθμών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. 

 * Άμεση απορρόφηση επιλαχόντων παιδιών μέχρι εξάντλησης των διαθέσιμων χρημάτων. 

* Να μπουν όλα τα παιδιά σε παιδικούς σταθμούς ώστε να μη μείνουν οι μητέρες άνεργες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *