Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Η απάντηση της Apple για το Bendgate

Μετά από το σάλο που προκλήθηκε για iPhone που παραμορφώνονται, η Apple επιτέλους απάντησε. Όπως ανακοίνωσε “με κανονική χρήση, το λύγισμα ενός iPhone είναι εξαιρετικά σπάνιο και στις πρώτες έξι μέρες κυκλοφορίας, ένα σύνολο 9 πελατών έχουν επικοινωνήσει με την Apple για ένα λυγισμένο iPhone 6 Plus. Όπως με κάθε προϊόν της Apple, αν έχετε ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας”. 

Σε μια προσπάθεια αποκατάστασης της πληγωμένης φήμης της ποιότητας κατασκευής, δηλώνει ακόμα πως “τα iPhone μας, σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με γνώμονα την ομορφιά και στιβαρότητα. Τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus έχουν σχεδιαστεί με ακρίβεια από unibody περίβλημα κατασκευασμένο από 6000 στρώματα επεξεργασμένου αλουμινίου το οποίο επεξεργάζεται περεταίρω για παραπάνω αντοχή. Έχουν επίσης πρόσθετα από ανοξείδωτο ατσάλι και τιτάνιο στις περιοχές που καταπονούνται περισσότερο και χρησιμοποιείται το ισχυρότερο γυαλί στη βιομηχανία. Επιλέγουμε αυτά τα υψηλής ποιότητας υλικά για την δύναμη και αντοχή τους. Επίσης, πραγματοποιούμε εξαντλητικές δοκιμασίες, καθόλη τη διάρκεια της παραγωγής, συμπεριλαμβανομένου λυγίσματος 3 σημείων και διάφορες ακόμα δοκιμασίες μηχανικών αντοχών. Τα iPhone και iPhone 6, ανταποκρίνονται ή ακόμα και υπερέχουν σε όλα τα standards υψηλής ποιότητας για να αντέξουν στην καθημερινή χρήση σε πραγματικές συνθήκες.”

Εσείς τι πιστεύετε; Σας κάλυψε η απάντηση της Apple;



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *