Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Στην Αριδαία χτίζει τα όνειρα της η εθνική ομάδα Άρσης Βαρών [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Το ialmopia.gr παρακολούθησε την προετοιμασία της εθνικής ομάδας Άρσης Βαρών στο κλειστό γήπεδο της Αριδαίας που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες υπό το βλέμμα των Βαλέριου Λεωνίδη και Λεωνίδα Σαμπάνη.



Τα όνειρα, οι φιλοδοξίες και οι βάσεις για τα πρώτα Ολυμπιακά εισιτήρια χτίζονται στην Αριδαία! Η Εθνική ομάδα της Αρσης Βαρών θα παραμείνει για περισσότερο από ένα μήνα στην πόλη μας, με σκοπό να συγκεντρωθούν, αλλά και να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για τις δύο μεγάλες προκλήσεις!

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών που θα δώσει και Ολυμπιακά εισιτήρια, αλλά και το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων. Οι ελπίδες είναι πολλές, καθώς πρόκειται για μία από τις καλύτερες εθνικές ομάδες των τελευταίων χρόνων και με σωστή δουλειά από το τεχνικό τιμ, όλα μπορεί να συμβούν.

Στην Αριδαία λοιπόν βρίσκονται οι: Θοδωρής Ιακωβίδης, Αντώνης Μαρτασίδης, Αρθούρος Ακριτίδης, Αλέξανδρος Καβακάς, Σπάρτακος Χοψονίδης, Στάθης Στρουμπής και Μανώλης Γολσουζίδης.


Δείτε τις φωτογραφίες του ialmopia:
































ialmopia.gr / sportsland.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *