Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Άλλη μια συγγνώμη της Apple για το φιάσκο με το iOS 8.0.1 update

Μετά την κυκλοφορία του iOS 8.0.1 update, το οποίο προκάλεσε σοβαρά προβλήματα σε όσους το είχαν εγκαταστήσει, ήρθε η άμεση απόσυρση του από την Apple. Απολογούμενη για αυτή την ταλαιπωρία δήλωσε πως “ζητάμε συγγνώμη για τη μεγάλη ταλαιπωρία των χρηστών μας και δουλεύουμε ασταμάτητα για να ετοιμάσουμε το iOS 8.0.2 για να διορθωθεί το πρόβλημα. Θα κυκλοφορήσει άμεσα μόλις είναι έτοιμο, τις επόμενες μέρες.”

Η Apple επίσης πρόσφερε μια προσωρινή λύση για αυτούς που πρόλαβαν να εγκαταστήσουν το iOS 8.0.1, ουσιαστικά ένα downgrade στο iOS 8. Μπορείτε να δείτε τις οδηγίες εδώ (http://support.apple.com/kb/HT6487) . Η λύση δεν είναι τέλεια, μιας και το Health app δε θα δουλεύει και θα πρέπει να περιμένετε το iOS 8.0.2.unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *