Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Ποδοσφαιρικό Camp «Βασίλης Χατζηπαναγής» στα Γιαννιτσά

Ποδοσφαιρικό Camp «Βασίλης Χατζηπαναγής» στα Γιαννιτσά

Στα Γιαννιτσά βρέθηκε χθες το απόγευμα ο Βασίλης Χατζηπαναγής για να συζητήσει με τους Μιχάλη Κλιτσινίκο και Δημήτρη Τομπάζη τις λεπτομέρειες του ποδοσφαιρικού camp που θα πραγματοποιηθεί παρουσία του ίδιου και του συνεργάτη του, Νίκου Φράγκου, το πρωί του Σαββάτου 11 Οκτωβρίου στα γηπεδάκια του Πλατανότοπου. Το camp θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του ΓΑΣ Αναγέννηση Γιαννιτσών και Εθνικού Γιαννιτσών και παιδιά από από τις ακαδημίες των δύο συλλόγων θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να διδαχθούν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τον παλαίμαχο μάγο της μπάλας του Ηρακλή.

Ο Μιχάλης Κλιτσινίκος, εκ των διοργανωτών του camp, δήλωσε στον «Λόγο της Πέλλας» σχετικά με την παρουσία του «Βάσια» στα Γιαννιτσά: «Τα παιδιά των ακαδημιών της Αναγέννησης και του Εθνικού Γιαννιτσών θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τον Βασίλη Χατζηπαναγή, τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή που έχει αναδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, να μάθουν από αυτόν και να φωτογραφηθούν μαζί του. Έχει αδυναμία στα παιδιά και θέλει να μοιραστεί μαζί τους τις εμπειρίες του και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο».
 


 
πηγη:logospellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *