Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Δηλώσεις για μαζική προσφυγή απαλλαγής από τον ΕΝΦΙΑ στον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Ακινήτων Β. Ελλάδος

Κάλεσμα για κοινή προσφυγή στα Ελληνικά Διοικητικά-Φορολογικά Δικαστήρια για απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ , απευθύνει ο επίτιμος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών
Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ), Νίκος Δίγκας-Χαρδαλιάς.

Όπως είπε στο πλαίσιο σημερινής συνέντευξης τύπου, όσοι ιδιοκτήτες ακινήτων ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην κοινή προσφυγή που οργανώνεται, θα πρέπει να προσέλθουν στον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Ακινήτων Β. Ελλάδας, στον οποίο είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου, και να δηλώσουν την πρόθεσή τους. Στη συνέχεια, θα γίνει ομαδική προσφυγή.

Μεταξύ άλλων ο κ. Δίγκας-Χαρδαλιάς, επεσήμανε ότι η επιβολή φόρου επί της ακίνητης ιδιοκτησίας με βάση τις αντικειμενικές τιμές, καθορισμένες από το 2007, είναι αντισυνταγματική σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις και τόνισε, ότι "ο μόνος τρόπος να γίνουν εισπράξεις από το κράτος, είναι μόνο εάν μειωθούν στο 1/3 οι αντικειμενικές τιμές".

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *