Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Αγιασμός σε σχολεία της Σκύδρας με τη συμμετοχή της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου

Με την ευλογία της εκκλησίας μας πραγματοποιήθηκε το πρωινό της Πέμπτης 11/9/14 ο καθιερωμένος αγιασμός σ΄όλα τα σχολεία της διοικητικής ευθύνης του Δήμου Σκύδρας.

Η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου ήταν διαδοχικά παρούσα στον αγιασμό του Λυκείου, Γυμνασίου και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας. Στο ευχετήριο μήνυμα και στο χαιρετισμό της τόνισε ότι το σχολείο αποτελεί χώρο έκφρασης, δημιουργίας και προόδου. Παρότρυνε τους μαθητές ν΄αδράξουν την ευκαιρία και ν΄αξιοποιήσουν προ όφελός τους τις γνώσεις που τους παρέχει το σχολείο τώρα γιατί αργότερα όταν θα περάσουν τα χρόνια τότε θα είναι αργά για να επανορθώσουν. 

Δήλωσε ότι η δημοτική αρχή στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της θα είναι δίπλα τους για να στηρίξει πρωτοβουλίες και δράσεις. Ζήτησε παράλληλα από τους μαθητές να προσέχουν και να σέβονται τους χώρους στους οποίους εκπαιδεύονται. Ευχήθηκε στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και στα στελέχη της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υγεία, δύναμη και κουράγιο, ώστε η νέα σχολική χρονιά να κυλήσει ομαλά και πετυχημένα.

Ταυτόχρονα, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και Σύμβουλοι Κοινοτήτων εκπροσώπησαν το Δήμο Σκύδρας στο σύνολο των σχολείων της επικράτειάς του. 






Γραφείο Τύπου 
Δήμου Σκύδρας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *