Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση Καρασμάνη - Ραϊχεμπαχ για θέματα γεωργίας

Την πρώτη συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Καρασμάνη είχε ο επικεφαλής της Ομάδας Τεχνικής βοήθειας (task force) της Κομισιόν, Χορστ Ράϊχεμπαχ
στο πλαίσιο των επαφών του με τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Ο κ. Καρασμάνης συζήτησε με τον κ. Ράϊχεμπαχ, μεταξύ άλλων, ζητήματα σχετικά με τη διευκόλυνση της εμπορίας αγροτικών προϊόντων και τη μείωση των διοικητικών βαρών στις εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών.


Στο πλαίσιο των συζητήσεων για την τεχνική βοήθεια ο Υπουργός ενημέρωσε τον επικεφαλής της task force και για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι Έλληνες παραγωγοί στις εξαγωγές ροδακίνων και νεκταρινιών εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία που είχε ως αποτέλεσμα τη μεγάλη μείωση των τιμών τους, πριν ακόμη επιβληθεί το ρωσικό εμπάργκο. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *