Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Έδεσσα: Εκδήλωση προς τιμή του κ. Κωνσταντίνου Σταυρόπουλου

Η Έδεσσα τίμησε ένα άξιο τέκνο της στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Έδεσσας και ο ΦΣΕ Μέγας Αλέξανδρος.

Ο κ. Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος είναι ο άνθρωπος που όλοι έχουν να πουν μία καλή κουβέντα γι’ αυτόν και που βοήθησε την πόλη με διάφορους τρόπους καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Το πάρκο της πλατείας Μικράς Ασίας και η παιδική χαρά που βρίσκεται έξω από το 4ο Δημοτικό Σχολείο διαμορφώνονται με δική του χορηγία, μία πράξη που έρχεται ως συνέχεια μίας σειράς δράσεων προσφοράς στην πόλη και τους ανθρώπους της.

Η εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία του Προέδρου του ΦΣΕ κ. Βασίλη Παππά, που αναφέρθηκε στα βιογραφικά στοιχεία και την προσφορά του κ. Σταυρόπουλου στην πόλη.

Στη συνέχεια χορωδία παιδιών του 4ου Δημοτικού Σχολείου με τη δασκάλα τους στο πιάνο ερμήνευσαν τραγούδια, ενώ ο Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου της Έδεσσας κ. Μιλτιάδης Κασσάρας με συνοδεία πιάνου πήρε τη σκυτάλη στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον κ. Σταυρόπουλο και ανακάλεσε μνήμες που άγγιξαν ευαίσθητες χορδές όλων των Εδεσσαίων.

Στη συνέχεια ο κ. Σταυρόπουλος εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τους διοργανωτές και τους παρισταμένους και παρέλαβε την τιμητική πλακέτα και τα συμβολικά δώρα από τον Δήμαρχο Έδεσσας και τον Πρόεδρο του ΦΣΕ Μέγας Αλέξανδρος, όπως επίσης και μία φανέλα της αγαπημένης του ομάδας από τον εκπρόσωπο του Εδεσσαϊκού κ. Σωτήρη Δραγούμη για την πολύχρονη και σημαντική συνεισφορά του.

Την εκδήλωση έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το χορευτικό τμήμα του «Μεγάλου Αλεξάνδρου».

Ο Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος αποτελεί ένα υπόδειγμα ανθρώπου που αγαπάει τον τόπο του και αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη του σε κάθε ευκαιρία. Πλαισιωμένος από την οικογένειά του δέχθηκε την τιμή που του έκανε η γενέτειρά του και τις ευχαριστίες των συμπολιτών του για το έργο και την προσφορά του.




Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *