Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακοινώσεις των ΙΕΚ Έδεσσας και Αριδαίας

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι καταρτιζόμενοι στην ειδικότητα «Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων» που είχαν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση αλλά και όσοι δεν έχουν υποβάλει αίτηση ηλεκτρονικά και τους ενδιαφέρει η συγκεκριμένη ειδικότητα να επικοινωνήσουν άμεσα με το Ι.Ε.Κ. Έδεσσας, είτε ηλεκτρονικά (στο e-mail:giekedes@sch.gr ή μέσα από την φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα iek-edess.pel.sch.gr) είτε στο τηλέφωνο 23810 22282. Η συγκεκριμένη ειδικότητα υπάρχει πιθανότητα να λειτουργήσει.


Επίσης για το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, παρακαλούνται οι υποψήφιοι καταρτιζόμενοι στην ειδικότητα «Στέλεχος ασφάλειας προσώπων και υποδομών-Security» που είχαν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση αλλά και όσοι δεν έχουν υποβάλει αίτηση ηλεκτρονικά και τους ενδιαφέρει η συγκεκριμένη ειδικότητα να επικοινωνήσουν άμεσα με το Ι.Ε.Κ Αριδαίας, στα τηλέφωνα 23840 24928 και 23840 28241. Η συγκεκριμένη ειδικότητα υπάρχει πιθανότητα να λειτουργήσει.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *