Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του Πανεδεσσαϊκού για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Ανεβαίνει για τα καλά η ένταση στην προετοιμασία του Πανεδεσσαϊκού. Η ομάδα της Έδεσσας υπό τις οδηγίες του Γιώργου Χασάπη συνεχίζει δυναμικά την προετοιμασία της, δίνοντας πλέον έμφαση στο "μοντάρισμα" της ομάδας με τα πρώτα φιλικά να πλησιάζουν. 

Παρά τις μέχρι τώρα απώλειες των Αρβανιτάκη και Χατζηχαρίση, ο βασικός κορμός της ομάδας παραμένει ίδιος, ενώ με τις λίγες αλλά άκρως ποιοτικές προσθήκες που έχουν γίνει, σε συνδυασμό με το «νέο αίμα» της ομάδας που αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο, άπαντες εκφράζουν την αισιοδοξία τους, ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στη Γ’ Εθνική.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *