Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Ολοκληρώνεται το αποχετευτικό έργο Σκύδρας

Στο τελευταίο στάδιο της κατασκευής της βαίνει «Η ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης Σκύδρας». Το έργο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον κι Αειφόρος Ανάπτυξη» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής με αρχικό προϋπολογισμό1.915.000 €. Ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2013 και περατώνεται σε περίπου δύο μήνες. Υλοποιείται από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης με την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σκύδρας.

Αυτήν την περίοδο εκτελούνται αντίστοιχες εργασίες στις κεντρικές οδούς της πόλης της Σκύδρας: Χαρωνίτου, Ευξείνου Πόντου, Δαβάκη.

Ο Δήμος Σκύδρας ζητεί τη συγγνώμη και την κατανόηση των συμπολιτών μας που διαμένουν, δραστηριοποιούνται ή εξυπηρετούνται από τους συγκεκριμένους δρόμους.Γραφείο Τύπου 
Δήμου Σκύδρας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *