Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ialmopiaBet :Προϊστορία και ποιότητα..

Επιστροφή στις προτάσεις με μια 3αδα που στηρίζεται σε προϊστορία και διαφορά ποιότητας και αποφέρει πολλαπλασιασμό των χρήματων σας κατά 5,35 φορές(αποδόσεις οπαπ).


Ξεκίνημα με το διπλό της Μαρσεϊγ στην έδρα της Ρεμς,με τους φιλοξενούμενους να έρχονται απο 4 σερί νίκες(11-1 τα γκολ) να έχουν πατήσει κορυφή παίζοντας ταυτόχρονα και ωραίο ποδόσφαιρο με έμφαση στη κατοχή της μπάλας και στη δημιουργία.Σε μεγάλη φόρμα ο φορ Ζινιάκ με 2 γκολ στο προηγούμενο μάτς και 6 γκολ σύνολο,έχοντας πίσω του παίκτες νεαρούς και με μεγάλο ταλέντο να διασπάσουν οποιαδήποτε άμυνα(Τοβίν-Ιμπουλά-Παγιέ και Αγιού) ενώ στον αντίποδα έχουμε μια Ρεμς που στο τελευταίο εντός έδρας κέρδισε τη Τουλούζ με 2-0 παίζοντας φουλ άμυνα(40-60 η κατοχή) και με ελάχιστες ευκαιρίες.Κλειστά και με αντεπιθέσεις θα παίξουν οι γηπεδούχοι,όνειρα για διεκδίκηση τίτλου μετά το νέο στραβοπάτημα της Παρί στους φιλοξενούμενους οι οποίοι έχουν τη ποιότητα,την φόρμα αλλά και τη ψυχολογία για το διπλό.Πιθανό σκορ το 0-1.

2ο σημείο για σήμερα το διπλό της Μίλαν στην μέτρια Έμπολι που θέλει να σωθεί στη Serie A με ρόστερ για Serie B.Οι Μιλανέζοι παρότι φέτος ενισχύθηκαν με ποιοτικούς παίκτες έχοντας στον πάγκο τον Πίπο Ιντζάγκι και ξεκίνησαν δυνατά βάζοντας 8 γκολ σε 2 ματς έδειξαν πολύ μεγαλύτερο σεβασμό και φόβο απ ότι έπρεπε στη μόνιμη πρωταθλήτρια τα τελευταία χρόνια,Γιουβέντους,και ηττήθηκαν δίκαια με 0-1.Ο Τόρες μπήκε ως αλλαγή στο ματς και σήμερα διεκδικεί θέση βασικού και ίσως έρθει και το 1ο του γκολ με τη νέα του φανέλα.Διπλό με anytime σκορερ τον Τόρες θα στηρίξουμε.

Η 3αδα μας θα κλείσει μ' ένα σημείο καθαρά και μόνο λόγω παράδοσης,7 σερί ματς(ανεξαρτήτου έδρας) για το ζευγάρι Σοσό-Μπρεστ με το σύνολο των γκολ πάντα στο 2-3.Οι 5 απ τις 7 φορές μάλιστα ήταν  2-1,1-2 οπότε για ρίσκο αξίζει το συγκεκριμένο σκορ.





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *