Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Εκδηλώσεις εορτασμού 18ης Οκτωβρίου στην Έδεσσα

Ακολουθεί το Πρόγραμμα εκδηλώσεων συνεορτασμού της 18ης πρωινής ώρας μέχρι και της δύσεως του ηλίου την Απελευθέρωση της Έδεσσας από τους Τούρκους και της ημέρας του Μακεδονικού


Αγώνα που φέτος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014, στην πόλη της Έδεσσας, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης και ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιάννου προσκαλούν τις τοπικές αρχές και φορείς, καθώς επίσης και τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων:

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Ώρα 10.30π.μ.: Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας, με την χοροστασία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ και εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την Διευθύντρια του 1ουΧουϊαρίδου.

Ώρα 11.30 π.μ.: Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφανιών. Σιγή ενός λεπτού και Εθνικός ύμνος.Οκτωβρίου για Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας κα. Σοφία

Ώρα 12.00: Παρέλαση αναπήρων πολέμου, πολιτιστικών συλλόγων, μαθητών-μαθητριών, Προσκόπων-Οδηγών και τμημάτων Ενόπλων Δυνάμεων.

Επίσης, ορίζονται:

Α) Γενικός σημαιοστολισμός από της 8ης

της ημέρας της εορτής.

Β) Φωταγώγηση όλων των δημοσίων, δημοτικών και κοινοτικών καταστημάτων του Δήμου Έδεσσας, καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών από της δύσεως του ηλίου της ημέρας της εορτής μέχρι και τις πρωινές ώρες της επομένης.

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *