Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΑΣΚΕΜ: Νικηφόρο ξεκίνημα για τον ΓΑΣ

Με το δεξί μπήκε στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα της Αλεξάνδρειας.



Για την πρώτη αγωνιστική της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ επιβλήθηκε του Βαφείρα Δίον με 65-51. Ο ΓΑΣ από την αρχή του αγώνα επέβαλε τον ρυθμό του και κατάφερε να αποκτήσει μια διαφορά 8-10 πόντων την οποία διατήρησε μέχρι το ημίχρονο. Στο δεύτερο μισό του αγώνα αν και έχασε με τραυματισμούς τους Παπαγερίδη και Προϊο δεν δυσκολεύτηκε να αυξήσει την διαφορά και τελικά να φτάσει σε μια δίκαιη επικράτηση. Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι νεαροί αθλητές του συλλόγου δείχνοντας έτοιμοι να πλαισιώσουν τους πιο έμπειρους με στόχο την δημιουργία ενός δυνατού συνόλου.
Την επόμενη εβδομάδα ο ΓΑΣ ταξιδεύει στο Πολύκαστρο για να αντιμετωπίσει τον Εύαθλο στην πρώτη εκτός έδρας δοκιμασία του.



ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ:(Γκότσης) Τσατσας, Ρουσόπουλος, Παπαγερίδης, Μπαγιόκας, Σιτσάνης, Μπαλιακας, Στογιαννόπουλος, Αβραμίδης, Πρόϊος, Αλεξόπουλος, Νικολόπουλος.



*Χωρίς να ιδρώσει η παιδική ομάδα του ΓΑΣ πήρε τους δυο βαθμούς της νίκης αφού η Γουμέννισα αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *