Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ήττα για την ομάδα νέων του Αλμωπού Αριδαίας

Η ομάδα νέων (Κ17) του Αλμωπού Αριδαίας, με ελλείψεις στο έμψυχο δυναμικό της, ηττήθηκε με σκορ 3-0 από την Ακαδημία του Ντίνου Κούη, στη δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Ειδικής Βαθμολογίας της ΕΠΣ Μακεδονίας(Θεσ/νίκης).

Η Ακαδημία του Ντ. Κούη ήταν μια καλή και δυνατή ομάδα, που πίεζε σε όλα τα μήκη του γηπέδου, με αποτέλεσμα να φτάσει δίκαια στη νίκη.

Οι παίκτες Κ17 του Αλμωπού, αν και είχαν κάποιες ευκαιρίες, δεν κατάφεραν να πετύχουν τέρματα. Με τις οδηγίες του προπονητικού team, είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν σκληρά, για να επανέλθουν και πάλι σε νικηφόρα αποτελέσματα.

Για την ομάδα του Αλμωπού αγωνίστηκαν οι: Καρατζίδης, Μεσκίνης(Μήτρου), Φαφούτης, Κιουλτζόπουλος, Δεμίρης, Φανιάδης, Παρασκευάς(Γώγου), Μήντσης(Μιχαηλίδης), Κασσάς(Κιλικλής), Χρυσίδης(Μένκσι), Πασσαλίδης(Ταραλίδης).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *