Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Δημήτρης Μπίνος: "Δύσκολο το έργο που αναλάβαμε στον τομέα των αδέποτων ζώων, θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια από την μεριά μας"

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αριδαίας «Η Ελπίδα» ραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος.

Στη σύντομη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης, έγινε αναφορά στις εθελοντικές δράσεις του συλλόγου, ενώ συζητήθηκαν και πρακτικά θέματα που τον αφορούν.

Ο Δήμαρχος κ. Μπίνος μετά τη συνάντηση έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων καλό θα είναι να ξεφύγουμε από τα καθιερωμένα “ευχολόγια” και να αναφερθούμε στην ουσία. Υποδέχτηκα στο γραφείο μου τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου της περιοχής μας και με μεγάλη ικανοποίηση διαπίστωσα ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια λόγω της γενικότερης οικονομικής κατάστασης, συνεχίζουν να είναι ενεργοί πολίτες και να έχουν διάθεση για προσφορά και επικούρηση του δύσκολου έργου που έχουμε αναλάβει ως Δημοτική Αρχή στον τομέα των αδέσποτων ζώων. Όπως διαβεβαίωσα τους εθελοντές του Συλλόγου, θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις που μας μεταβιβάζουν οι σχετικοί νόμοι. Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε στο πλευρό μας κάθε εθελοντική δράση, καθώς θεωρούμε πως ο εθελοντισμός είναι ένα μεγάλο βήμα για τη μετάβαση σε μια κοινωνία πιο ανθρώπινη και πιο ευέλικτη».

Πριν τη συνάντηση πραγματοποιήθηκε κοινή συνέντευξη τύπου με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου κ. Γιώργου Τσιμτσιρίδη και του Προέδρου του Φιλοζωικού Συλλόγου κ. Φώτη Παραστατίδη, όπου αναλύθηκαν πολλά σημαντικά ζητήματα όσον αφορά στο θέμα των αδέσποτων ζώων, με τις δύο πλευρές να ελπίζουν σε μια ουσιαστική συνεργασία για το κοινό καλό του τόπου μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *