Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Υπέροχες φωτογραφίες: Με θέα...τον πυρηνικό όλεθρο (pics)

Μια σειρά φωτογραφιών του Clay Lipsky μας διδάσκει πως θα ήταν η καθημερινότητά μας αν γινόντουσαν πυρηνικές εκρήξεις (Pics)



Μπορείτε να φανταστείτε πως θα ήταν η καθημερινότητά μας αν οι πυρηνικές εκρήξεις ήταν ένα συχνό φαινόμενο; Ο φωτογράφος και σχεδιαστής Clay Lipsky από το Λος Άντζελες συνέθεσε μία σειρά εικόνων με τέτοια περιστατικά που όμως συμβαίνουν- υποτίθεται- μπροστά στα μάτια τουριστών.

"Φανταστείτε πώς θα ήταν πώς θα συνέβαιναν όλα στη σημερινή εποχή της πληροφορίας. Οι τουρίστες θα κάθονταν να παρακολουθήσουν τις πυρηνικές δοκιμές στις αποστάσεις "ασφαλείας" της εποχής του 1950 και θα μοιράζονταν τις εικόνες με τους φίλους τους μέσω φωτογραφιών από το κινητό τους", είπε ο δημιουργός.

Ο καλλιτέχνης χρησιμοποίησε φωτογραφίες που είχε τραβήξει στα ταξίδια του την τελευταία 8ετία για να καλύψει το κομμάτι των τουριστών. Στη συνέχεια τις "ένωσε" με εικόνες από πραγματικές πυρηνικές εκρήξεις.























 
 
http://www.ialmopia.gr/search/label/PHOTOS
 
 
 
Πηγή: boingboing

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *