Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Daniel Berehulak: Ο φωτογράφος που έφτασε στις γειτονιές που "θερίζει" ο ιός Έμπολα (pics)

Φωτογραφίες "γροθιά στο στομάχι" κατέγραψε με το φακό του ο φωτορεπόρτερ Daniel Berehulak στη Λιβερία που δοκιμάζεται από το ιό Έμπολα (Pics)


Στην Μονρόβια της Λιβερίας βρέθηκε για λογαριασμό των New York Times, ο φωτορεπόρτερ Daniel Berehulak ώστε να καταγράψει με το φακό του την επιδημία του ιού 'Εμπολα στη Χώρα.

Ο Berehulak έφτασε για πρώτη φορά στη Μονρόβια στις 22 Αυγούστου έχοντας μαζί του 300 ζευγάρια, γυαλιά, χειρουργικές μάσκες και αμέτρητους ρολούς ταινίας.

Φτάνοντας στη Λιβερία ο Berehulak επισκέφθηκε το σπίτι μιας γυναίκας που είχε προσβληθεί από τον ιό Έμπολα και πέθανε περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της.

Ο ιός του Έμπολα εξαπλώνεται με γεωμετρική πρόοδο στη Λιβερία, όπου τις ερχόμενες εβδομάδες αναμένεται να αναφερθούν πολλές χιλιάδες νέα κρούσματα.

Τουλάχιστον 2.917 άνθρωποι έχουν πεθάνει από Έμπολα από τους 6.263 που έχουν προσβληθεί από τον ιό στις πέντε χώρες της Δυτικής Αφρικής, οι οποίες έχουν πληγεί
































































 
 
 
http://www.ialmopia.gr/search/label/PHOTOS

 
 
ΠΗΓΗ: time

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *