Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Η αποκάλυψη των Windows 10 (vid)

Και εκεί που όλοι περίμεναν την Microsoft να ανακοινώσει την επόμενη έκδοση τω)ν Windows, η οποία με τη λογική εξέλιξη του marketing branding θα έφερνε τον αριθμό 9, η εταιρία του
Satya Nadella παρέλειψε τον συγκεκριμένο αριθμό και αποκάλυψε σήμερα στο Σαν Φρανσίσκο τα Windows 10. Η εταιρία χαρακτήρισε τη νέα έκδοση του λογισμικού της ως μία μίξη μεταξύ των Windows 7 και 8 με την επιστροφή του Start Menu να είναι μία από τις σημαντικότερες. 

Θα είστε σε θέση να κατεβάσετε τα Windows 10 σύντομα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft. Μέχρι τότε, μπορείτε να πάρετε μία πρώτη γεύση από το παρακάτω βίντεο.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *