Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Λεωνίδας Μπίλης στο ialmopia: "Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα"


Μετά την ισοπαλία του Αλμωπού Αριδαίας με το Μάνδαλο με 1-1, το ialmopia.gr επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας Λεωνίδα Μπίλη, ο οποίος έκανε τις εξής δηλώσεις:



"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια έδρα η οποία αποδεικνύεται πως όντως είναι ισχυρή και συγχαρητήρια στην ομάδα του Μανδάλου. Εμείς από την πλευρά μας σταθήκαμε στο παιχνίδι όπως έπρεπε, το προσεγγίσαμε με σωστό τρόπο και προσπαθήσαμε με ορθολογικό ποδόσφαιρο να πετύχουμε ένα γκολ. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες με δύο δοκάρια και δύο φορές ο αντίπαλος την έβγαλε περίπου από την γραμμή. Δεν μπήκε το γκολ και στο τέλος που ρισκάραμε κινδυνέψαμε να χάσουμε και το παιχνίδι. Κρατάω την αντίδραση των παικτών μου μετά το γκολ που δέχτηκαν στο 90+ και γι' αυτό είμαι ευχαριστημένος. Θα γίνουν κιάλλα τέτοια παιχνίδια , γενικά είμαστε ευχαριστημένοι και από τα παιδιά και από την συγκομιδή των βαθμών της ομάδας μέχρι τώρα. Ακολουθούν κι άλλα δύσκολα παιχνίδια, όπως αυτό της Κυριακής με μια ομάδα η οποία είναι ερωτηματικό, δεν την έχουμε δει, όπως επίσης με τον Εδεσσαϊκό και τον Εξαπλάτανο. Προχωράμε, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα , σίγουρα θα βελτιωθούμε κι άλλο ενώ στο τέλος του α΄γύρου θα κάνουμε κι έναν μίνι απολογισμό"




ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *