Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Ανακοινώθηκε επίσημα το Nexus 6

Επίσημο πλέον το νέο smartphone της Google

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρόσφατα, η Google σχεδίαζε να προβεί στην ανακοίνωση του Nexus6 καθώς και του Android L, γνωστό πλέον ως Lollipop. Μετά τις έντονες φημολογίες, το Nexus 6 είναι επίσημο και θα κυκλοφορήσει με οθόνη 6.0 ιντσών, μεγαλύτερη από αυτή του Samsung Galaxy Note 4 και του iPhone 6. Σε ότι αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, δεν φαίνεται να ξεφεύγουν ιδιαίτερα από τις φήμες που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό και θα ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 805 και 3GB RAM, ενώ η κάμερα φτάνει τα 13 Megapixel με OIS και διπλό LED Flash. 
 
Η μπαταρία αγγίζει τον αριθμό των 3220 mAh και η μπροστινή κάμερα θα "τραβάει" φωτογραφίες των 2MP. Φυσικά, το Nexus 6 θα έρχεται ενσωματωμένο με το Android Lollipop, τη νεότερη έκδοση του λειτουργικού της Google.Το Nexus 6 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές Νοεμβρίου σε λευκές και μπλε εκδόσεις, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν από τις 29 Οκτωβρίου. Η τιμή του ανέρχεται στα $649.
 


http://www.unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *