Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΑΣ Αναγέννηση Δωροθέας: Περαστικά στον ποδοσφαιριστή μας Adi Halilaj

Δεν γλιτωσε τα χειροτερα ο ποδοσφαιριστης της ομαδας μας Adi Halilaj καθως υποβληθηκε σε χειρουργικη επεμβαση (στο παχυ εντερο) μετα απο χτυπημα στον αγωνα με την Ιδα. 
Επικρατει μεγαλη στεναχωρια για το συγκεκριμενο γεγονος καθως προκειται για εναν απο τους καλυτερους ποδοσφαιριστες μας και παιδι υποδειγμα ηθους. Ολοι ευχομαστε στον ατυχο νεαρο περαστικα και ολα να πανε καλα!!!! Να θυμησουμε εδω οτι σε λιγο καιρο θα μπει στο χειρουργειο και ο Τερματοφυλακας της Αναγεννησης Γιωργος Παρασκευοπουλος(Ντασαεφ) για επεμβαση στο γονατο. Το αυριανο ματς στο Λυκοστομο αποκτα μεγαλη σημασια περα απο βαθμολογικης πλευρας και στο τομεα της ψυχολογιας καθως οι 3 βαθμοι ειναι αναγκαιοι και για τα παιδια που δεν θα δωσουν το παρον!!!!

Με εκτιμηση το ποδοσφαιρικο τμημα!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *