Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Το ialmopia.gr στο "Blind Pilots Project" στην Θεσσαλονίκη! [ΕΙΚΟΝΕΣ]

IALMOPIA LIVE: Το ialmopia.gr στο "Blind Pilots Project" στην Θεσσαλονίκη [ΕΙΚΟΝΕΣ]



Το προηγούμενο Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στην Αποθήκη Γ' στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης το "Blind Pilots Project", ένα από τα μεγαλύτερα εικαστικά project που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Θεσσαλονίκης μέσα στο 2014. 

Στο project συμμετείχε και ο Βασίλειος Σιάγκος  που κατάγεται από την Αριδαία και συμμετείχε με φωτογραφία του ανάμεσα σε άλλους 99 βραβευμένους φωτογράφους απ' όλο τον κόσμο. Οι 100 φωτογραφίες στο σύνολο τους  συμπλήρωσαν πολύ όμορφα την όλη βραδιά!

Οι πόρτες για το κοινό άνοιξαν στις 17:00 του Σαββάτου όπου το event άνοιξαν διάφοροι καλλιτέχνες εγχώριοι και μη όπως ο Tomek, Kognitif, Dj Lastik και πολλοί άλλοι. Στη συνέχεια ο πολύ γνωστός Βρετανός Dj-παραγωγός Frenic ανέβηκε στη σκηνή παρέα με τον MC Blacksmith. Η βραδιά κορυφώθηκε και έκλεισε με τον Glain Porter έναν Καλλιφορνέζο μουσικό παραγωγό, πιανίστα, κιθαρίστα και drummer που ήρθε από τις ΗΠΑ αποκλειστικά για το event των Blind Pilots.


Δείτε τις φωτογραφίες:
















































ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *