Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Καρασμάνης: «Συνεχίζεται απρόσκοπτα η λειτουργία του ΙΚΑ Αριδαίας μέχρι την επανεξέταση του θέματος»

Επειδή, μετά την πρώτη επικοινωνία προ εβδομάδος του Υπουργού με τον Διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο και την κατηγορηματική δέσμευσή του ότι η απόφαση για αναστολή λειτουργίας του Υποκαταστήματος Αριδαίας θα επανεξεταστεί, εστάλη από τις διοικητικές υπηρεσίες έγγραφο που ζητεί να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες αναστολής, ο Γιώργος Καρασμάνης επικοινώνησε εκ νέου σήμερα Δευτέρα 24 Νοεμβρίου με τον Διοικητή.
 
Πριν καν ο Υπουργός θέσει το ζήτημα, ο κ. Σπυρόπουλος έσπευσε να επαναβεβαιώσει ότι η αρχική δέσμευση του για επανεξέταση του θέματος, ειδικά για το ΙΚΑ Αριδαίας, ισχύει απόλυτα και, ότι ως εκ τούτου, το Υποκατάστημα συνεχίζει να λειτουργεί απρόσκοπτα χωρίς να ληφθεί υπόψη το έγγραφο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *