Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ιορδάνης Τζαμτζής: ''Στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν κλέφτες, απατεώνες και ληστές''

Ανεβαίνει επικίνδυνα το πολιτικό θερμόμετρο στο εσωτερικό του κυβερνητικού συνασπισμού, καθώς όπως όλα δείχνουν η φωτιά της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που άναψε την προηγούμενη εβδομάδα ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν λέει να σβήσει.

Ο βουλευτής Πέλλας της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής στη χθεσινή εκδήλωση του κόμματος στην Πέλλα για τα 40χρονα από την ίδρυσή του, έριξε νέα βόμβα, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ έκανε λόγο για "κλέφτες", "απατεώνες" και "ανθρώπους που ληστέψανε το κράτος και ένας ένας πάνε στη δικαιοσύνη", εντός του ΠΑΣΟΚ.

"Η ΝΔ έβαζε τάξη στα πράγματα κι ερχόταν στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ και έκανε ό,τι ήθελε και γι αυτό το λόγο είναι σήμερα παρά πολύ χαμηλά στις μετρήσεις. Η δική μας η παράταξη δεν έχει να δείξει ούτε κλέφτες ούτε απατεώνες ούτε ανθρώπους που ληστέψανε το κράτος και ένας ένας πάνε στη δικαιοσύνης", ήταν η ακριβής αναφορά του κ. Τζαμτζή

Μία αναφορά η οποία έγινε μάλιστα παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλου και ακόμη 90 κομματικών στελεχών της ΝΔ.


Έντονη αντίδραση ΠΑΣΟΚ

Η αναφορά αυτή του κ. Τζαμτζή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ. Ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος κάλεσε την ηγεσία της ΝΔ να αποδοκιμάσει τις αναφορές του κ. Τζαμτζή.

"Καλούμε την ηγεσία της ΝΔ να αποδοκιμάσει τη συμπεριφορά του κου Τζαμτζή ανοιχτά και δημόσια", ανέφερε χαρακτηριστικά.


news.gr

1 comments:

  1. Καλά .. σοβαρά τώρα. Έγιναν τέτοια πράγματα από Πασόκους????
    Όχι με τίποτα κ. Δάνη!!!! Δε σας πιστεύω. Ούτε από την Ν.Δ. έγιναν τέτοια.
    Πιπέρι - πιπέρι.
    Μάλλον επειδή δε σε έκανε υπουργό η συγκυβέρνηση με το Πασόκ έχεις νεύρα και τα λες!!!!
    Βάλτε το καλά στο μυαλό σας και μην τον ακούτε. Ο Συριζα φταιει για ολα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *