Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Οι πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες του 2014

Η ζωή, η φύση και η καθημερινότητα παίρνουν την εκδίκηση τους από την ειδησιογραφία και μας χαρίζουν μοναδικά στιγμιότυπα που απαθανατίστηκαν την χρονιά που μας αποχαιρετά




Δεν είναι μόνο οι πόλεμοι, τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, τα διάσημα πρόσωπα και οι συνεχείς εξελίξεις που μας προσφέρουν φωτογραφίες που μπορούν να κερδίσουν μία δεύτερη ματιά. Οι λάτρεις της τέχνης που δεν ακολουθούν τα γεγονότα μας χάρισαν εντυπωσιακά στιγμιότυπα. Η συντακτική ομάδα του My Modern Metropolis συνέλεξε σε ένα αφιέρωμα αυτές που ξεχώρισαν και εμείς τις παρουσιάζουμε.
















































































































http://www.ialmopia.gr/search/label/PHOTOS

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *