Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Πώς ο αριθμός του κινητού σας αποκαλύπτει την ηλικία σας!

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Το τέστ κάνει τον γύρο του διαδικτύου και με απλές πράξεις θα δείτε ότι στο τέλος θα βγεί η πραγματική σας ηλικία. Αρκεί να ξεκινήσετε βάζοντας το τελευταίο ψηφίου του αριθμού του κινητού σας τηλεφώνου.

Αυτά είναι όλα τα βήματα:

1) Γράψτε το τελευταίο ψηφίο του κινητού τηλεφώνου σας

2) Πολλαπλασιάστε το επί 2

3) Μετά προσθέστε το 5

4) Πολλαπλασιάστε το αποτέλεσμα επί 50

5) Στο γινόμενο προσθέστε το 1764

6) Από το αποτέλεσμα αφαιρέστε το έτος της γέννησής σας

Από τον τριψήφιο αριθμό που θα προκύψει θα δείτε ότι το πρώτο ψηφίο είναι το τελευταίο του κινητού σας και τα δυο τελευταία είναι η ηλικία σας!

2 comments:

  1. Με κάνατε και γέλασα πρωτοχρονιάτικα. Είναι ήδη 2015 και το τεστ δεν ισχύει πλέον. Ιδού γιατί.

    Έστω x το (περίφημο) τελευταίο ψηφίο του κινητού που δεν έχω. Μ' άλλα λόγια, έστω x ένας μονοψήφιος αριθμός. Τότε η ποσότητα που μας λέει το τεστ να υπολογίσουμε είναι η εξής:

    50 · (2 · x + 5) + 1764 - ΑΒΓΔ

    όπου ΑΒΓΔ είναι το έτος γέννησης γραμμένο με τα ψηφία του. Ισοδύναμα:

    100 · x + 2014 - ΑΒΓΔ

    Η διαφορά 2014 - ΑΒΓΔ είναι η ηλικία Η υπολογισμένη το έτος 2014. Ας την συμβολίσουμε με το διψήφιο αριθμό ΕΖ. Έχουμε λοιπόν ως αποτέλεσμα 100 · x + Η, που γράφεται με ψηφία ως xEZ. Λαμβάνουμε λοιπόν έναν τριψήφιο αριθμό με πρώτο ψηφίο τον αριθμό x (το τελευταίο ψηφίο του κινητού ντε!) και τελευταία δύο ψηφία αυτά της ηλικίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *