Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Πληρώνει ο ΕΛΓΑ βροχοπτώσεις Απριλίου-Μαΐου»

Πληρωμή για τις βροχοπτώσεις Απριλίου-Μαΐου θα κάνει αύριο 31-12-2014 οΕΛΓΑ στους δικαιούχους αγρότες στην Πέλλα. Η πληρωμή αφορά ουσιαστικά τους κερασοπαραγωγούς .

Αυτό τόνισε η προϊσταμένη του ΕΛΓΑ κ. Μαρία Παππά στον Βουλευτή Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή σε επικοινωνία που είχαν.

Ο κ. Ιορδάνης Τζαμτζής ζήτησε να πληροφορηθεί την πορεία καταγραφής των πορισμάτων και τους χρόνους πληρωμής των αποζημιώσεων για τα χαλάζια και τις ενστάσεις του 2013 από τον ΕΛΓΑ.

Η κ. Παππά απάντησε ότι δουλεύονται τα πορίσματα και ότι τον Ιανουάριο θα γίνουν πληρωμές από τον ΕΛΓΑ. Επίσης θα πληρωθούν τον Ιανουάριο οι ενστάσεις του 2013 των οποίων η επεξεργασία έχει τελειώσει και έχουν σταλεί στην Αθήνα για να προχωρήσουν για πληρωμή.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *