Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Απίστευτες αποκαλύψεις Κωνσταντινέα!

Πέτρος Κωνσταντινέας προχώρησε σε απίστευτες αποκαλύψεις αναφορικά με το παρασκήνιο του παιχνιδιού Ξάνθης-Ολυμπιακού τη σεζόν 2011/12 στην εκπομπή "Δίκη".


Ο διαιτητής από την Καλαμάτα αποκάλυψε ότι πριν από τον αγώνα πρωταθλήματος τον επισκέφθηκε ο τότε νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, Θεόδωρος Κουρίδης και του είπε: «Πρόσεχε στο ματς που θα μας. Πρέπει να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Θα είναι καλό και σένα και για τον πρόεδρο σου (εννοώντας τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Αρη Σταθόπουλο).

Με την σειρά του ο Κωνσταντινέας τόνισε ότι πρόκειται να σφυρίξει όπως το επιβάλλει η καρδιά του.Έπειτα, συνομίλησε με τον Άρη Σταθόπουλο, ο οποίος του είπε το εξής: «Πρόσεξε μην πέσει κανένας παίκτης του Ολυμπιακού και δεν δώσεις πέναλτι. Μην φοβάσαι τίποτε. Οι συνεργάτες σου (οι επόπτες δηλαδή) και ο παρατηρητής διαιτησίας είναι εντάξει. Για το καλό σου και το καλό όλων μας πρέπει να κερδίσει ο Ολυμπιακός».

Αμέσως μετά τον συγκεκριμένο αγώνα ο Κωνσταντινέας επεσήμανε ότι ο Σταθόπουλος του ζήτησε να παραιτηθεί από την διαιτησία, ενώ μετά από λίγες ώρες η επιχείρηση του δέχθηκε επίθεση με πέτρες! 
 
 
 
πηγη: thessports.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *