Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Θα έχει τρύπα ο προϋπολογισμός του Δήμου Αλμωπίας;

Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο Δήμος Αλμωπίας να αντιμετωπίσει πρόβλημα αναφορικά με τα έσοδα του Προϋπολογισμού μετά την φημολογούμενη δικαίωση στο εκλεκτικό συνέδριο πρώην αυτοδιοικητικών και άλλων εμπλεκομένων ιδιαίτερα από την ανατολική Αλμωπία, καθώς μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που είχαν καταλογιστεί και εγγραφεί στο προϋπολογισμό, ίσως άμεσα θα πρέπει να εξέλθουν από αυτόν. 
 
Έτσι θα υπάρξει άμεσα τρύπα στα έσοδα και θα δημιουργήσει τριγμούς στον ισοσκελισμό. Το θέμα αυτό άλλωστε το είχε θέσει σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Χουρσόγλου ο οποίος και έθεσε το θέμα στον αρμόδιο αντιδήμαρχο οικονομικών κο Τσιμτσιρίδη. 
 
Από την πλευρά της δημοτικής αρχής τηρείται σιγή ιχθύος καθώς διαρροές αναφέρουν ότι επισήμως ο Δήμος Αλμωπίας δεν έχει πληροφορηθεί πιθανή δικαίωση και αν γίνει αυτό τότε θα αντιμετωπιστεί με δομική αναμόρφωση του.
 
 
 
 
πηγη: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *