Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Μικροσκοπικό μωρό γεννήθηκε χάρη στη δύναμη της μητέρας του

Έσπασαν τα νερά όταν ήταν μόλις 20 βδομάδων και οι γιατροί της είπαν να διακόψει την κύηση Γεννήθηκε και ζύγιζε λιγότερο από ένα σακί με ζάχαρη και ήταν πιο μικρός από το χέρι του πατέρα του.

Αλλά οι γονείς του Jett Morris ήταν απλά ανακουφισμένοι που κατάφερε να γεννηθεί και αφού κατάφερε να επιβιώσει δεν τον εγκατέλειψαν ούτε λεπτό!

Όταν τα νερά της μητέρας του Mairi έσπασαν ήταν μόλις 20 εβδομάδων έγκυος και οι γιατροί της συνέστησαν να διακόψει την κύησης, λέγοντάς της ότι το δεν είχε καμία ελπίδα να ζήσει το μωρό.

Αλλά εκείνη και ο σύζυγός της Paul αψήφησαν τις συμβουλές των γιατρών και πρόσφατα γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους! 
 
 
 
ΠΗΓΗ: newsbeast

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *