Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Kill Switch για Smartphones με Snapdragon επεξεργαστές

Η Qualcomm ανακοίνωσε τη λύση της για κλεμμένες ή χαμένες συσκευές και την ονομάζει SafeSwitch. Επιτρέπει στο χρήστη να κλειδώνει εξ αποστάσεως το τηλέφωνο του για να διασφαλίσει πως δε θα αποκτήσει κάποιος πρόσβαση στα προσωπικά του δεδομένα στην περίπτωση που χάσει το τηλέφωνο του ή του το κλέψουν. Μόλις η συσκευή βρεθεί, μπορεί να ξεκλειδωθεί και να επανενεργοποιηθεί. 

Αυτή η δικλείδα ασφαλείας λειτουργεί χρησιμοποιώντας τόσο hardware όσο και software και αρχίζει να λειτουργεί κάθε φορά που ενεργοποιείται το τηλέφωνο, οπότε δε θα είναι εύκολο να παρακαμφθεί. Επειδή όμως περιλαμβάνει και hardware, δε θα το δείτε σε παλαιότερες συσκευές, αλλά σε αυτές που θα κυκλοφορήσουν με το Snapdragon 810, όπως το LG G Flex 2.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *