Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Μεγάλη κινητικότητα στην Δόξα Μαυροβουνίου

Εντυπωσιακη πορεια κανει η νεοφωτιστη ομαδα της Δοξας Μαυροβουνιου στον 2ο ομιλο της Α κατηγοριας.


Οι ανθρωποι της Διοικησης βρισκονται συνεχως κοντα στις αναγκες των παικτων και του προπονητη παρεχοντας τους την σιγουρια που χρειαζονται.Ο προεδρος της ομαδος Τεο Δανιηλιδης σε δηλωσεις του μας ειπε'' Η ομαδα συνεχιζει αυτο που ξεκινησε πριν 2 χρονια οταν ανελαβα την ομαδα με προπονητη τον Τασσο Κουκουλη,μετα απο 12 χρονια απραξιας η ομαδα αναγεννηθηκε.Στοχος της ομαδος ειναι να εχει παιδια με χαρρακτηρα και επιπεδο. Οι αναγκες των μεγαλυτερων κατηγοριων μας υποχρεωνουν να προχωραμε και σε μεταγραφες παικτων εκτος χωριου αφου δεν υπαρχει το αναλογο σε ποσοτητα εμψυχο υλικο. ωστε να μας κανει να φανουμε ανταξιοι στον ανταγωνισμο της κατηγοριας.Απωτερος στοχος μας ειναι με την προσθηκη και αλλων παικτων στο ηδη υπαρχον ροστερ ,η ομαδα να αγωνιστει στα μεγαλα σαλονια ης Α1 κατηγοριας.

Στην περιοδο τωρα των μεταγραφων η ομαδα ενισχυθηκε με πολυ δυνατα ονοματα του χωρου με πρωτο και καλυτερο τον αλλοτε αρχγο της ομαδος Γιωργο Κοκοζογλου ,που με ενα μικρο διαλειμμα 6μηνων στην ομαδα του Αρη Προφητη Ηλια επεστρεψεστην ομαδα της καρδιας του.

Και ο εμπειρος και πολυ δυνατος επιθετικος Χρηστος Συρμαλης θα φοραει πλεον την ασπρομαυρη φανελα της Δοξας Μαυροβουνιου.

Στο ροστερ ακομη προστεθηκε και ο ευελικτος αμυντικος Κωστας Γραμματοπουλος και ο νεαρος πολλα υποσχομενος 17χρονος Σταυρος Παπαχρηστος που αγωνιζεται στον χωρο του κεντρου.Και οι δυο παικτες αποκτηθηκαν απο τον Αρη Προφητη Ηλια.

Στον αντιποδα τωρα παραχωρηθηκαν στην ομαδα του Προφητη Ηλια οι Κωστας Μποζιδης,Σταθης Παπαθανασιαδης,ΔημητρηςΤραγκας.

Ενω μεγαλο πληγμα για την επιθετικη γραμμη της ομαδος αποτελει η αποχωρηση του νεαρου κανονιερη Τασο Τζιωτζιο γνωστο ως Μπακαγιοκο που λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων μετακομιζει στην Γερμανια.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ
 Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook!
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *