Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Πρώτη συνεδρίαση και κοπή πίτας του Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας

Την κατάσταση που επικρατεί στις ελληνικές λουτροπόλεις εξέτασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας στην πρώτη του συνεδρίαση για το 2015 στο ξενοδοχείο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ» στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης, ο αντιπρόεδρος Χρήστος Σιδηρόπουλος, ο Γ. Γραμματέας Αχιλλέας Μεταλούλης, τα μέλη του Δ.Σ. Γ. Κιφοκέρης, Νίκος Ματθαίου, Φ. Γούναρης, τα μέλη της Επιτροπής Πολιτισμού Β. Μπαντής, Α. Τσαούσης, Χ. Γιωρνάς, Ά. Μποτσιούκης, το μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής Χ. Γιασκουλίδης και το μέλος της διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Α. Αναστασιάδης.

Το Δ.Σ. συζήτησε το ζήτημα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι και εξέφρασε ομόφωνα την ευχή να μην χαθούν άλλες ζωές λόγω του θρησκευτικού πάθους. Τάχθηκε, επίσης υπέρ της ελεύθερης έκφρασης των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και το σεβασμό των συνανθρώπων μας σε όποιον θεό και αν πιστεύουν.

Στη συνέχεια, το Δ.Σ. εξέτασε τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν στις ελληνικές λουτροπόλεις σε σχέση και με το κλίμα που διαμορφώθηκε στη χώρα.

Στην παρέμβασή του ο πρόεδρος Α. Αναστασιάδης επεσήμανε ότι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας συμπλήρωσε μια δεκαετία δράσης ως πανελλαδικός φορέας ανάπτυξης και προβολής του θεραπευτικού τουρισμού με τεράστια επιτυχία και μάλιστα χωρίς οικονομική ενίσχυση από κρατικό ή άλλο φορέα.

Τόνισε, ακόμη, την προσφορά του συλλόγου στο ζήτημα της προβολής των ελληνικών λουτροπόλεων μέσα και έξω από την Ελλάδα, καθώς και ότι το 2014 ήταν ένας πολύ παραγωγικός χρόνος με πολλές δράσεις και επισκέψεις σε ελληνικές λουτροπόλεις.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της βασιλόπιτας του Δ.Σ.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *