Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Τι παθαίνει μια Lamborghini όταν βγαίνει εκτός δρόμου με 300+ χλμ/ώρα! (pics,vid)

Στα τέλη του καλοκαιριού, πιο συγκεκριμένα στις 5 Σεπτεμβρίου του 2014, στον ουγγρικό αυτοκινητόδρομο Μ7 μια Lamborghini Aventador βγήκε από το δρόμο με περισσότερα από
300 χλμ./ ώρα.

Η συνοδηγός καταγράφει το όλο σκηνικό σε βίντεο με το κινητό της, το ψηφιακό ταχύμετρο δείχνει (αρκετά) πάνω από 300, ο οδηγός χάνει τον έλεγχο, ακούγεται μια φωνή και τέλος… Η πανάκριβη Lamborghini διαλύεται, πιάνει στη συνέχεια φωτιά και ότι απομένει, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, είναι μια άμορφη μάζα.

Όσο και αν είναι απίστευτο τόσο ο οδηγός όσο και η συνοδηγός μπορεί να τραυματίστηκαν σοβαρά αλλά επέζησαν.

Τώρα η ουγγρική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το συγκεκριμένο βίντεο προκειμένου να παρακινήσει τους οδηγούς να οδηγούν με σύνεση και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.





























Πηγή: iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *