Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ανάκληση οχημάτων από την Mercedes - Ποια μοντέλα αφορά

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε., σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης οχημάτων MERCEDES-BENZ.

Η ανάκληση αφορά τα μοντέλα:

M-Class (BR 166),
SLK (BR 172),
C-Class (BR 204,205),
GLK (BR 204),
E-Class (BR 207,212),
CL (BR 218),
S-Class (BR 221,222),
CLA (BR 117),
GLA (BR 156),
A-Class (BR 176),
B-Class (BR 246),
Vito,
Viano,
V-Class
Sprinter με κινητήρα ΟΜ651.

Η ανάκληση περιλαμβάνει 589 οχήματα, ημερομηνίας παραγωγής από 02/2009 έως 11/2014, στα οποία ενδέχεται λόγω τοποθέτησης ενός λανθασμένου στεγανοποιητικού δακτυλίου να προκληθεί διαρροή λαδιού από τον εντατήρα καδένας του κινητήρα. Σε περίπτωση υπέρβασης του κατώτατου ορίου της στάθμης λαδιού στον κινητήρα, εμφανίζεται μήνυμα στην οθόνη πολλαπλών ενδείξεων, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί, σε περίπτωση μεγάλης διαρροής λαδιού, η πιθανότητα να προκληθεί βλάβη στον κινητήρα. Γι'αυτό γίνεται προληπτικά στα πλαίσια ανάκλησης, αντικατάσταση του στεγανοποιητικού δακτυλίου του εντατήρα καδένας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να έχει σχέση με τα παραπάνω θέματα.Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz, προκειμένου να γίνει αντικατάσταση του στεγανοποιητικού δακτυλίου του εντατήρα καδένας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης MERCEDES-BENZ στο τηλέφωνο 800 11 76000.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *