Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Κοπή πίτας στην Κορυφή του Βόρα από τον Ορειβατικό Σύλλογος Αριδαίας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Στην κορυφή του Βόρα στα 2524 μέτρα και μέσα στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία έκοψε τη βασιλόπιτα ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας - Hellenic mountaineering club of Aridaia.
 

Περπατώντας στο χιονισμένο Καϊμάκτσαλαν, αρχικά με λιακάδα και στη συνέχεια μέσα στην ομίχλη, το χαλάζι και τους θυελλώδεις ανέμους στην κορυφή φτάσαμε στην τρίτη ψηλότερη κορυφή της Ελλάδας όπου 20 άτομα κόψαμε συμβολικά την πίτα. Το φλουρί έπεσε ακριβώς στο κέντρο (υπάρχουν 20 μάρτυρες να το επιβεβαιώσουν).

Στη συνέχεια, πήραμε την υπόλοιπη ομάδα από το Σαλέ και πήγαμε μια βόλτα στον Παλιό Άγιο Αθανάσιο για να κλείσουμε ιδανικά την Κυριακάτικη εξόρμηση με ζεστά ροφήματα και κρασομεζέδες...
 
 
Δείτε τις φωτογραφίες:
 
 
 


 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *