Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας

Σας καλούµε να προσέλθετε σε δηµόσια τακτική συνεδρίαση του ∆ηµοτικού Συµβουλίου Έδεσσας, που θα διεξαχθεί στο ∆ηµαρχιακό Μέγαρο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ∆ηµοτικού Συµβουλίου, την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 16.00΄, σύµφωνα µε τις διατάξεις του αρθ. 65 & 67 του Ν.3852/2010 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέµατα της ηµερήσιας διάταξης: 


ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 

1. Έγκριση σχεδίου Προγραµµατικής Σύµβασης µεταξύ του ∆ήµου Έδεσσας και της Γενικής Γραµµατείας Αθλητισµού, για την εκτέλεση της πράξης «Κατασκευή αγωνιστικού χώρου και στίβου γηπέδου ∆ήµου Έδεσσας» (Εισηγητής: ∆/νση Τ.Υ. & Πολεοδοµίας). 


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 

2. Έγκριση της έκθεσης ∆΄ τριµήνου του έτους 2014 για την εκτέλεση του Προϋπολογισµού (Εισηγητής: ∆/νση ∆ιοικητικών & Οικονοµικών υπηρεσιών). 

3. ∆ιακοπή συνδροµής εντύπου µε τίτλο ¨Οδηγός εργατικής νοµοθεσίας¨ (Εισηγητής: ∆/νση ∆ιοικητικών & Οικονοµικών υπηρεσιών). 

4. Εκµίσθωση δηµοτικού αγροτεµαχίου που βρίσκεται στον οικ. Καρυδιάς της Τ.Κ. Καρυδιάς (Εισηγητής: ∆/νση ∆ιοικητικών & Οικονοµικών υπηρεσιών). 

5. Παραχώρηση χρήσης αντλιοστασίων και αρδευτικών δικτύων χωρικής αρµοδιότητας της Τ.Κ. Νησίου στην υπό σύσταση αστική µη κερδοσκοπική εταιρία που θα αποτελείται από τοπικούς χρήστες. (Εισηγητής: ∆/νση ∆ιοικητικών & Οικονοµικών υπηρεσιών). 


Για επιπλέον πληροφορίες µπορείτε να απευθύνεστε στη Γραµµατεία του ∆ηµοτικού Συµβουλίου για πληρέστερη ενηµέρωση.


Δήμος Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *